Αποχή των ξένων του Άρη από την προπόνηση

Αποχή των ξένων του Άρη από την προπόνηση

Αποχή των ξένων του Άρη από την προπόνηση

bet365

Οι ξένοι παίκτες του Άρη δεν συμμετείχαν στην προπόνηση της ομάδας διαμαρτυρόμενοι για τη μη καταβολή ενός μήνα (σ. σ. Μάρτιος).

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη ενόψει του τελευταίου αγώνα Πρωταθλήματος απέναντι στο Ρέθυμνο.

Στη σημερινή (1/5) προπόνηση δεν πήραν μέρος οι Γκάρι ΜακΓκι, Ραμόν Χάρις, Μαϊκάλ Κάιζερ και Γκάρι Μπελ διαμαρτυρόμενοι για τη μη καταβολή του μήνα Μαρτίου.'

Οι συγκεκριμένοι παίκτες είχαν ενημερώσει ότι θα προβούν σε κίνηση αντίδρασης, έλαβαν τη δέσμευση της διοίκησης ότι θα πληρωθούν στις επόμενες ημέρες αλλά αποφάσισαν να μην κάνουν προπόνηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας, κίνηση η οποία ενόχλησε τους διοικούντες δεδομένου του ότι πρόκειται για μια δόση συμβολαίου αλλά και των διαβεβαιώσεων που έλαβαν για την καταβολή αυτής μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η περίπτωση του Μπελ διαφέρει από τις αντίστοιχες των άλλων τριών καθώς ο Αμερικανός έχει να λαμβάνει χρήματα από την περσινή σεζόν καθώς δεν έχει τηρηθεί ο διακανονισμός που έγινε το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στο πέλμα, ομοίως και οι Γιώργος Αγγέλου, Στράτος Βουλγαρόπουλος.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα