ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Τέλος ο Αγγέλου από τον Άρη, απόλυτο φαβορί ο Γιάννης Καστρίτης

Τέλος ο Αγγέλου από τον Άρη, απόλυτο φαβορί ο Γιάννης Καστρίτης

Τέλος ο Αγγέλου από τον Άρη, απόλυτο φαβορί ο Γιάννης Καστρίτης

Ο Βαγγέλης Αγγέλου αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Άρη και ο Γιάννης Καστρίτης – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – θα είναι ο αντικαταστάτης του.

Βwin – Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! (21+). 

Ραγδαίες εξελίξεις «τρέχουν» στον Άρη. Το διαζύγιο με τον Βαγγέλη Αγγέλου είναι οριστικό και αναμένεται να επισημοποιηθεί εντός των επόμενων ωρών με την έκδοση επίσημης ανακοίνωσης. Αυτήν την απόφαση πήρε ο Δημήτρης Γουλιέλμος και την ανακοίνωσε στον Χαλκιδαίο προπονητή στη έκτακτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (17/12) το πρωί. Υπό το βάρος των αρνητικών αποτελεσμάτων και βάσει της προβληματικής εικόνας της ομάδας, αποφάσισε ότι έπρεπε να γίνει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και ανακοίνωσε την απόφασή του στον 56χρονο τεχνικό. Τα δεδομένα της υπόθεσης άλλαξαν από χθες (16/12) το απόγευμα όπου ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ κάλεσε εσπευσμένα τον Βαγγέλη Αγγέλου στην Αθήνα και κατ' επέκταση ακυρώθηκε η πρωινή προπόνηση της ομάδας. Εκεί φάνηκε ξεκάθαρα η πρόθεση του κ. Γουλιέλμου. Η σημερινή (17/12) συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών κύλησε απόλυτα ομαλά με τον Βαγγέλη Αγγέλου να αντιλαμβάνεται τη θέση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ και τελικώς να καταλήγουν σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας.

Φαβορί ο Καστρίτης

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Γιάννης Καστρίτης θα είναι ο επόμενος προπονητής του Άρη. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ήδη έγινε επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων και απομένει να διευθετηθούν τα διαδικαστικά για να αναλάβει ο 36χρονος τεχνικός ο οποίος άρχισε τη χρονιά στην Κύμη αλλά παραιτήθηκε στα τέλη του περασμένου μήνα.

.