Το μεγαλειώδες ντεμπούτο του «Μπάνε»

Το μεγαλειώδες ντεμπούτο του «Μπάνε»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Το μεγαλειώδες ντεμπούτο του «Μπάνε»

bet365

Η μηχανή του χρόνου γυρίζει στις 12 Οκτώβρη του 1988. Πριν από ακριβώς 30 χρόνια ο Μπάνε Πρέλεβιτς φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ και η ΚΑΕ δεν λησμόνησε τη σπουδαία επέτειο στον λογαριασμό της στο Instagram.

Επιστροφή χρημάτων* στο Χίμκι – Ολυμπιακός και σούπερ αποδόσεις στην Euroleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο νυν πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μεγαλειώδες ντεμπούτο. Με τη φανέλα με το Νο7 στο στήθος, άφησε τους Γάλλους με… ανοιχτό στόμα καθώς με ηγετική εμφάνιση (29π.) οδήγησε τον ΠΑΟΚ στη νίκη με 83-93 επί της Βιλερμπάν στο «Μεζόν ντε Σπορτ. Οι Γάλλοι εντυπωσιάστηκαν από τις ικανότητες του Μπάνε Πρέλεβιτς τον οποίον μάλιστα χαρακτήρισαν «ψυχρό σκόρερ και μεγάλο ηγέτη».

Εφημερίδα «Θεσσαλονίκη» είχε γράψει «Νίκη, θρίαμβος του ΠΑΟΚ», ενώ είχε σταθεί και στη συμπεριφορά των Γάλλων την οποία είχε χαρακτηρίσει προκλητική. «Ήταν ένας παίκτης του οποίου το κόστος δεν αποτιμάται με τίποτα», σημείωσε μεταξύ άλλων. Μάλιστα, στις 13 Οκτωβρίου, η αποστολή του ΠΑΟΚ έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από τους φίλους του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Η σημερινή ανάρτηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον λογαριασμό της στο Instagram:

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Θεσσαλονίκη» με τη στατιστική του αγώνα:

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Σπορ του Βορρά» με την υποδοχή της αποστολής από τους φίλους του ΠΑΟΚ:

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα