Γουλιέλμος: «Το ζήτημα δεν είναι μόνο τα λεφτά αλλά και το όραμα»

Γουλιέλμος: «Το ζήτημα δεν είναι μόνο τα λεφτά αλλά και το όραμα»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Γουλιέλμος: «Το ζήτημα δεν είναι μόνο τα λεφτά αλλά και το όραμα»

bet365

Ως όφειλε, ο Δημήτρης Γουλιέλμος παρουσιάστηκε σήμερα(4/9) στη γ. σ. του ΑΣ Αρης η οποία είχε διακοπεί στις 5/2 κι έκλεισε σήμερα με την εμφάνιση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Άρης.

Σε αντίθεση με τις διεργασίες της 5ης Φεβρουαρίου, αυτή τη φορά η αίθουσα ήταν απελπιστικά άδεια. Αρχικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΑΣ, Γιάννης Ψηφίδης, ο οποίος ανέλυσε τις ενέργειες στις οποίες προχώρησε ο ερασιτέχνης με απώτερο σκοπό την απεμπλοκή του τμήματος μπάσκετ από τον Νίκο Λάσκαρη. Στάθηκε στη σύσταση της επιτροπής και κατέληξε στη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ στον Δημήτρη Γουλιέλμο.

Στη συνέχεια, στο βήμα βρέθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ. «Περίμενα μια πιο δύσκολη διαδικασία, αποδεικνύεται όμως ότι στη ζωή όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο. Μπήκαμε στον Άρη σε μια δύσκολη στιγμή, για να ξυπνήσει το πιο ισχυρό κομμάτι του συλλόγου και για να βγει από το καθεστώς στο οποίο βρισκόταν. Ήταν μια προσπάθεια γλυκιά, όμορφη, με συναίσθημα και ρομαντισμό αλλά και άγνοια κινδύνου κι αυτό το διαπιστώσαμε στην πορεία. Μπήκαμε γιατί ήρθε η ώρα ο Άρης να ανακτήσει τη θέση που είχε στο παρελθόν, να βοηθήσουμε κι εμείς από την πλευρά μας, να δώσουμε μια ευκαιρία. Να ξέρετε ότι σ’ αυτές τις εταιρίες είτε ο πρόεδρος είτε ο μεγαλομέτοχος δεν έχουν περισσότερα δικαιώματα από εσάς. Το μόνο παραπάνω που έχουν είναι υποχρεώσεις», είπε και συμπλήρωσε:

«Χρειάζεται υπομονή και λεφτά. Ωστόσο, τα λεφτά δεν είναι το παν. Οι χρηματιστές στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης συνηθίζουν να λένε ότι μια επένδυση 50 εκ. δολαρίων είναι δυσκολότερη από μια των 500 εκ. δολαρίων. Λένε ότι αυτό που λείπει πάντα είναι τα πρόσωπα που θα τρέξουν το όραμα, αυτά που θα το υλοποιήσουν. Ήρθαμε μαζί με μια ομάδα ανθρώπων γιατί θέλουμε τον Άρη πρωταγωνιστή, την ομάδα που αποτέλεσε το παγκόσμιο παράδειγμα προς μίμηση. Ως Δημήτρης δεν θα σταματήσω ποτέ να ονειρεύομαι, να σχεδιάζω, να υποστηρίζω την ομάδα μου και το μπάσκετ το οποίο είναι άθλημα για τους σκεπτόμενους και τους ευγενείς».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα