Οι συγκαταβατικοί Έλληνες και οι σκληροί ξένοι

Οι συγκαταβατικοί Έλληνες και οι σκληροί ξένοι

Οι συγκαταβατικοί Έλληνες και οι σκληροί ξένοι

bet365

Εντός συνόρων, ο Άρης δείχνει να διατηρεί τις καλές σχέσεις με τους πιστωτές του, αυτό αποδείχθηκε από τη συγκαταβατικότητα και του Βασίλη Σίμτσακ. Έτσι το βασικό ερώτημα σχετίζεται με τους ξένους παίκτες οι ποίοι επίσης έχουν να λαμβάνουν χρήματα από την ΚΑΕ.

Μάλαγα - Παναθηναϊκός και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Καλάθης αναδειχτεί πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η περίπτωση του Βασίλη Σίμτσακ είναι η πιο πρόσφατη αλλά και ενδεικτική ότι κανείς από τους Έλληνες παίκτες του Άρη (της τελευταίας διετίας) οι οποίοι έχουν να λαμβάνουν χρήματα δεν έχουν σκοπό να εκβιάσουν ή να… πατήσουν κανενός κεφάλι. Η θετική ανταπόκρισή του Σίμτσακ στην πρόταση για τη μη εκδίκαση της προσφυγής στο αρμόδιο όργανο και η πρόθεσή του για την εύρεση συμφέρουσας λύσης αν μη τι άλλο φανερώνει προθέσεις.

Και δεν είναι μόνο ο Σίμτσακ. Για παράδειγμα, εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες, ο Δημήτρης Πρίφτης έχει στα χέρια του διαταγή πληρωμής για το ποσό των 70.000 ευρώ την οποία όμως δεν έχει «ενεργοποιήσει», αντιλαμβανόμενος την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος.

Εφόσον εγκριθεί η μεταβίβαση των μετοχών από τον Νίκο Λάσκαρη στον Δημήτρη Γουλιέλμου – η ΕΕΑ θα εξετάσει το ζήτημα στις 22 Μαρτίου – τότε οι «κίτρινοι» θα τρέξουν τις διαδικασίες για τον διακανονισμό των οφειλών απέναντι στους παλιούς παίκτες τους.

Το δυσκολότερο κεφάλαιο είναι οι ξένοι καθώς (σχεδόν) όλοι έχουν στα χέρια τους δικαστικές αποφάσεις και κατ’ επέκταση το διαπραγματευτικό πλεονέκτημα. Και το ποσό είναι αρκετά υψηλό. Ειδικότερα, το χρέος απέναντι σε Μαρμπλ, Σανικίντζε, Τζένκινς, Ντραγκίτσεβιτς, Μπάκνερ πλησιάζει το ένα εκατομμύριο ευρώ. Στο προηγούμενο διάστημα, ο Άρης προχώρησε σε φιλολογικές συζητήσεις προτείνοντας κούρεμα του χρέους και διάστημα αποπληρωμής τριών χρεών, συναντώντας την αρνητική διάθεση των περισσοτέρων.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα