Αναβάλλεται επίσημα το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!

Κάτια Πετροπούλου
Αναβάλλεται επίσημα το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!

bet365

Δεν θα γίνει το Άρης-ΠΑΟΚ τελικά, που ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή (11/03, 17:00), όπως ανέφερε ο ΕΣΑΚΕ σε επίσημη ανακοίνωση.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το gazzetta.gr, η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έστειλε νέο έγγραφο στο οποίο θέτει θέμα ασφάλειας κι έτσι η αναβολή ήταν αναπόφευκτη. Για νέα ημερομηνία διεξαγωγής του ντέρμπι της συμπρωτεύουσας θα αποφασίσει η επιτροπή Πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Μετά την εισήγηση της αρμόδιας Αστυνομικής Διεύθυνσης με σχετικά έγγραφα της για την αλλαγή ημέρας διεξαγωγής του αγώνα Άρης – ΠΑΟΚ της 11-3-2018 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League, με σκοπό την εξασφάλιση της ομαλής τέλεσης της αναμέτρησης, την τήρηση της τάξης και την προστασία των φιλάθλων, των αθλητών και των παραγόντων, καθ’ ότι συντρέχουν σοβαροί λόγοι διαφύλαξης της δημόσιας τάξης λόγω εφ’ ενός της υπ’ αριθμ 39/8-3-2018 απόφασης του ΑΣΕΑΔ και αφ’ ετέρου της διεξαγωγής και έτερης αθλητικής συνάντησης αυξημένης επικινδυνότητας την ίδια ημέρα και λοιπών γεγονότων, η Επιτροπή Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε σήμερα την αναβολή του αγώνα Άρης – ΠΑΟΚ της 18ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League.

Ο ανωτέρω αγώνας θα διεξαχθεί σε ημερομηνία και ώρα που θα αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, το οποίο θα συνεδριάσει εντός της επόμενης εβδομάδας»

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE NEWS FEED