Εξαφανισμένος ο Λάσκαρης, δεν απάντησε στο τελεσίγραφο

Εξαφανισμένος ο Λάσκαρης, δεν απάντησε στο τελεσίγραφο

Βασίλης Βλαχόπουλος
Εξαφανισμένος ο Λάσκαρης, δεν απάντησε στο τελεσίγραφο

bet365

Οι προθέσεις κάθε ανθρώπου φαίνονται μέσα από τις πράξεις του και ο Νίκος Λάσκαρης απέδειξε για πολλοστή φορά καθώς δεν απάντησε στο τελεσίγραφο που του έστειλε η ομάδα επιχειρηματιών.

Η επιστολή που στάλθηκε στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ από την ομάδα των επιχειρηματιών και την πενταμελή επιτροπή που είχε ορίσει ο ΑΣ ανέφερε ξεκάθαρα ότι θα περιμένει την απάντησή του μέχρι το πρωί (11:00) της Δευτέρας(5/3). Για μια ακόμη φορά τόσο ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ όσο και η σύζυγός του Τζώρτζια Ευσεβίου η οποία ουσιαστικά είναι το πρόσωπο που λαμβάνει τις αποφάσεις, διατήρησαν την ίδια καταστροφική (για τα συμφέροντα του Άρη) πολιτική και δεν απάντησαν στο τελεσίγραφο.

Επί της ουσίας, δείχνουν για πολλοστή φορά ότι στον βωμό της επίτευξης της συμφωνίας που έχουν προαποφασίσει, είναι αποφασισμένοι να θυσιάσουν ακόμη και τον σύλλογο. Και είναι γνωστό ότι το ζεύγος των ιδιοκτητών θέλουν να αποφύγουν την πληρωμή έστω του 30% των χρεών που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα