Σερέλης: «Είμαστε χαρούμενοι και... στεναχωρημένοι»

Σερέλης: «Είμαστε χαρούμενοι και... στεναχωρημένοι»

Gazzetta team
Σερέλης: «Είμαστε χαρούμενοι και... στεναχωρημένοι»

bet365

«Γλυκόπικρη» γεύση άφησε στον Χρήστο Σερέλη η ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αφού ήξερε ότι μπορούσε η ομάδα του να φτάσει σε μια ιστορική νίκη.

Ο τεχνικός του Λαυρίου είπε αρχικά ότι «ενώ είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, φτάσαμε κοντά στην νίκη και μπορούμε να πούμε ότι είμαστε στεναχωρημένοι με όλο το σεβασμό σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είμαι περήφανος για το μπάσκετ που παίζουμε ακόμα και απέναντι σε τεράστιες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός. Ο οποίος είναι κουρασμένος αλλά αυτό δε μειώνει την προσπάθεια των παιδιών που δεν πίστεψαν ότι θα χάσουν ακόμα και αν βρέθηκαν στο μείον 12».

Και συνέχισε: «Το να πετυχαίνεις 98 πόντους στο ΟΑΚΑ στα 40 λεπτά και να βάζεις 118 είναι τεράστιο επίτευγμα. Πρέπει τώρα να προσγειωθούμε μιας και έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς. Στο οποίο δεν έχουμε κερδίσει επειδή παίξαμε πολύ καλά με τον Παναθηναϊκό. Δεν πρέπει να καβαλήσουμε το καλάμι. Χάσαμε. Δεν κερδίσαμε.»

Μεταξύ άλλων στάθηκε στην εξέλιξη του αγώνα λέγοντας ότι «είναι πολύ δύσκολο να συμβεί. Δεν περιμέναμε να πάει έτσι το ματς σήμερα. Παίξαμε με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και προσπαθήσαμε, όπως πάντα, να κοντρολάρουμε το ρυθμό και να πάμε αργά. Θεωρώ ότι ομάδα σαν την δική μας δεν μπορεί να το κάνει».

Και κατέληξε: «Και γι αυτό χάσαμε με 30 πόντους. Αποφασίσαμε σήμερα να το πάμε αλλιώς γιατί έχουμε τους παίκτες που μπορούν να το κάνουν. Κάναμε το παιχνίδι μας. Με τα αθλητικά παιδιά που έχουμε και μα βγήκε. Προφανώς γιατί ο Παναθηναϊκός είναι και καταπονημένος μετά από τα δύο ματς με Φενέρμπαχτσε και ΤΣΣΚΑ Μόσχας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα