Η δραστηριοποίηση του Λάσκαρη, οι υπογραφές και η ΠΑΕ Άρης

Η δραστηριοποίηση του Λάσκαρη, οι υπογραφές και η ΠΑΕ Άρης

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η δραστηριοποίηση του Λάσκαρη, οι υπογραφές και η ΠΑΕ Άρης

bet365

Μετά την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο Νίκος Λάσκαρης προανήγγειλε την επαναδραστηριοποίησή του στην ΚΑΕ Άρης και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr αυτή περιλάμβανε νέο κύκλο επαφών με τους μεσολαβητές των Τούρκων επιχειρηματιών με σκοπό την υπογραφή των συμφωνητικών.

Ανεξαρτήτων των επίσημων τοποθετήσεων μεταξύ των δύο πλευρών οι οποίες αποσκοπούσαν στη διατήρηση… υψηλού επιπέδου θερμότητας στις μεταξύ τους σχέσεις, ασφαλείς πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι στο τελευταίο διάστημα έφθασαν κοντά στο σημείο παρεξηγήσεως. Διότι, η ΚΑΕ δεν ανταποκρίθηκε στις δεσμεύσεις της, για να φθάσουμε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας όπου ο Νίκος Λάσκαρης ξεκαθάρισε ότι δεν μπορούσε να ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη υπόθεση λόγω της απολογίας του στην 11η ανακρίτρια.

Αυτή η διαδικασία ολοκληρώθηκε σήμερα(11/12) το πρωί, το ζεύγος των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Άρης αφέθηκαν ελεύθεροι με συνολική εγγύηση 400.000 ευρώ και ο Νίκος Λάσκαρης προανήγγειλε ότι πλέον θα λειτουργήσει για την κάλυψη ενός κενού διαστήματος (σ. σ. το προσδιόρισε στους 18 μήνες). Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι κατόπιν διαδοχικών επικοινωνιών μεταξύ του κ. Λάσκαρη με τους μεσολαβητές των Τούρκων επιχειρηματιών, ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μέσα στις επόμενες ώρες θα υπογραφεί το συμφωνητικό μεταξύ της ΚΑΕ Άρης και της εταιρίας 212PR η οποία ανήκει στον Τανιέλ Γιλμάζ. Το συμφωνητικό θα αναφέρει ότι η εταιρία 212PR θα αποκτήσει τα αποκλειστικά δικαιώματα εκπροσώπησης της ΚΑΕ Άρης στην Τουρκία και στην Ασία για την εύρεση εμπορικών και χορηγικών όρων.

Πάμε στην ουσία. Εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία της υπογραφής των συμφωνητικών τότε – βάσει όλων όσων έχουν αναφερθεί δημοσίως από τους μεσολαβητές των Τούρκων επιχειρηματιών – θα πρέπει να αποτυπωθούν σε μια κόλλα χαρτί και οι συμφωνίες με τις εταιρίες που αναφέρθηκαν στις επαφές με τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ και ΚΑΕ Άρης.

Αυτές είναι οι εταιρίες

Είναι αλήθεια ότι πολλά απ’ όσα έχουν αναφερθεί επί της συγκεκριμένης υπόθεσης κινούνται μεταξύ των ορίων του μύθου και της πραγματικότητας. Χθες το απόγευμα, στο Nick Galis Hall, βρέθηκε ο επιχειρηματίας Γιασάρ Αστσίογλου (η εταιρία του είναι από τις μεγαλύτερες στον χώρο των κατασκευών στην Τουρκία) και ο επιχειρηματίας Νεζάτ Μπαλαρισί. Ο τελευταίος μιλώντας στα gazzetta.gr αναφέρθηκε στις συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και στα ονόματα των εταιριών. «Οι συζητήσεις άρχισαν πριν από έναν μήνα και επικεντρωνόμαστε στο πώς θα βελτιώσουμε το sponsorship για να αυξήσουμε τα έσοδα του Αρη ώστε να γίνει πιο ισχυρός οικονομικά. Μιλάμε για εμπορικές και χορηγικές συνεργασίες. Υπάρχουν πολλές τουρκικές εταιρίες που θέλουν να επενδύσουν όπως είναι η Turkish Airlines και η Ziraat. Διαπραγματευόμαστε μαζί τους με σκοπό να αποκτήσουμε σχέσεις και να έρθουν αυτά τα επενδυτικά γκρουπ στον Άρη. Πιστεύω ότι το 2018 όλοι θα νιώσουν τις αλλαγές που θα γίνουν στον Άρη», είπε μεταξύ άλλων.

Αυτά συζήτησαν Καρυπίδης-Αστσίογλου

Τα ονόματα των δύο συγκεκριμένων εταιριών αναφέρθηκαν τόσο στον Νίκο Λάσκαρη όσο και στον Θόδωρο Καρυπίδη. Αυτά γνωρίζει επίσης και το ευρύ κοινό των φίλων του Άρη το οποίο αντιμετωπίζει την όλη υπόθεση με επιφύλαξη περιμένοντας ότι οι εμπλεκόμενες πλευρές θα βαδίσουν στον δρόμο των πράξεων. Το βέβαιο είναι ότι η παρουσία του επιχειρηματία Γιασάρ Αστσίογλου στη Θεσσαλονίκη και η συνάντησή του με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Αρης, Θόδωρο Καρυπίδη, ενίσχυσε ακόμη περισσότερο τις πληροφορίες περί πιθανής συνεργασίας. Για την ακρίβεια, πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι εκτός της προοπτικής χορηγικής συνεργασίας είτε για τη φετινή σεζόν είτε για την επόμενη (σ. σ. η ΠΑΕ έχει στείλει τον φάκελο του χορηγικού προγράμματος στους μεσολαβητές των Τούρκων επιχειρηματιών), οι δύο άνδρες συζήτησαν και για το ενδεχόμενο πραγματοποίησης βελτιωτικών έργων στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τα οποία θα χρηματοδοτηθούν από την κατασκευαστική εταιρία του κ. Αστσίογλου.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα