Ελεύθεροι με εγγύηση 200.000 ευρώ Λάσκαρης και Ευσεβίου

Ελεύθεροι με εγγύηση 200.000 ευρώ Λάσκαρης και Ευσεβίου

Gazzetta team
Ελεύθεροι με εγγύηση 200.000 ευρώ Λάσκαρης και Ευσεβίου

bet365

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι Νίκος Λάσκαρης, Τζώρτζια Ευσεβίου με εγγύηση 200.000 ευρώ για τον καθένα. Το ζεύγος των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Άρης απολογήθηκε σήμερα στην 11η ανακρίτρια και με κοινή απόφαση της τελευταίας και του Εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι με χρηματική εγγύηση και περιοριστικούς όρους.
Για την ακρίβεια, τόσο ο Νίκος Λάσκαρης όσο και η Τζώρτζια Ευσεβίου θα πρέπει να καταθέσουν από 200.000 ευρώ, ενώ οι περιοριστικοί όροι περιλαμβάνουν και την παρουσία σε αστυνομικό τμήμα μια φορά τον μήνα. Αντιθέτως, δεν τέθηκε περιοριστικός όρος περί εξόδου από τη χώρα.
Το ζεύγος των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Άρης στην 4ωρη απολογία, απάντησε επί των ισχυρισμών του Μίχαλ Σουμπότινς ότι τόσο τα χρήματα όσο και οι ράβδοι χρυσού ήταν προσωπική περιουσία της κας Ευσεβίου και όχι αντικείμενο κέρδους από την πώληση διαδικτυακού χρυσού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα