Καρντένας: «Καλή ευκαιρία να δείξουμε τη βελτίωσή μας απέναντι στον Παναθηναϊκό»

Καρντένας: «Καλή ευκαιρία να δείξουμε τη βελτίωσή μας απέναντι στον Παναθηναϊκό»

Δημήτρης Οικονόμου
Αλβάρο Καρντένας

bet365

Για την προσεχή αναμέτρηση του Περιστερίου με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Αλβάρο Καρντένας.

Το Περιστέρι στρέφει τα βλέμματα στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Οι «πράσινοι» υποδέχονται την ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου την Κυριακή (11/1 - 16:00, ΕΡΤ2), με τον Αλβάρο Καρντένας να μιλάει για τη δυσκολία της αναμέτρησης αλλά και τη συγκέντρωση που πρέπει να δείξει το Περιστέρι.

Οι δηλώσεις του Καρντένας

«Έχουμε μπροστά μας τον Παναθηναϊκό και ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ειδικά εκτός έδρας. Δεν έχουμε παίξει στο καλύτερο επίπεδό μας τελευταία, αλλά είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δείξουμε τη βελτίωση που έχουμε κάνει μέσα από τη σκληρή δουλειά.

Αυτή την εβδομάδα προπονηθήκαμε πολύ καλύτερα, είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και νιώθω ότι κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Αν είμαστε ανταγωνιστικοί, πάρουμε τα ριμπάουντ και παίξουμε δυνατή άμυνα, πιστεύω πως θα έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τη νίκη. Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε όπως ξέρουμε».

Gazzetta Awards 2025: Ψήφισε τους κορυφαίους της χρονιάς
gazzetta awards

@Photo credits: eurokinissi
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα