Κολοσσός-Περιστέρι: Τρομερό alley oop Καρντένας-Πέιν
Το Περιστέρι στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Κολοσσό στη Ρόδο πραγματοποίησε μια εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα στον Άλβαρο Καρντένας και τον Ομάρ Πέιν. Οι δυο παίκτες του Βασίλη Ξανθόπουλου συνεργάστηκαν υποδειγματικά και με ένα alley oop από τον Ισπανό στον σέντερ των «κυανοκιτρίνων» γράφτηκε στον πίνακα το 28-35 (στο 16') το οποίο ήταν και το μεγαλύτερο προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους.
Το Περιστέρι κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου 20λεπτου, όπου οι Ροδίτες μπόρεσαν να μαζέψουν τη διαφορά και να περάσουν μπροστά με καλάθι του Άντριου Γκάουντλοκ (40-38 στο 20'), καθώς έπαιξαν πολύ σκληρά.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Χατζηδάκης στο Gazzetta: «Ο κόουτς Ξανθόπουλος έχει αποδείξει την αξία του, σημαντικό που το Περιστέρι επενδύει στον αθλητικό ψυχολόγο»
- Περιστέρι - Γίλι 83-73: Φιλική νίκη για την ομάδα του Ξανθόπουλου
- Παπαδάκης στο Gazzetta: «Πολύ σημαντικό να υπάρχει αθλητικός ψυχολόγος, ο Σαλούστρος θα μας βοηθήσει να κάνουμε το βήμα παραπάνω»
