Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ρεσιτάλ επίθεσης στην 1η περίοδο του ΟΑΚΑ: 58 πόντους συνολικά και οι δύο ομάδες
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δεν έδωσαν... μεγάλη έμφαση στην άμυνα στο πρώτο δεκάλεπτο του Game 3, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν συνολικά 58 πόντους (28-30)!
Οι επιθέσεις είχαν την... τιμητική τους στο πρώτο δεκάλεπτο του τρίτου τελικού της Stoiximan GBL, με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να σκοράρουν κατά ριπάς, έχοντας μόλις 2 λάθη στο ενδιάμεσο (και τα δύο των Πρασίνων.
Ο Παναθηναϊκός είχε 28 πόντους με 9/13 εντός παιδιάς, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 λάθη.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός σκόραρε 30 πόντους με 10/16 εντός παιδιάς, 4 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 8 ασίστ και κανένα λάθος!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.