Παναθηναϊκός: Εκτός εξάδας ο Γιούρτσεβεν για το Game 1 με το Περιστέρι
Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε το αβαντάζ έδρας στα play-offs της EuroLeague μετά από το εμφατικό πέρασμα από το Μόντε Κάρλο και πλέον στρέφεται στις εντός συνόρων υποχρεώσεις του.
Οι «πράσινοι» υποδέχονται το Περιστέρι το Game 1 των προημιτελικών της Stoiximan GBL (6/4, 17:30, LIVE από το Gazzetta) και ο Ομέρ Γιούρτσεβεν έμεινε εκτός της εξάδας ξένων του «τριφυλλιού».
Ο Τούρκος ψηλός έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του και πήρε χρόνο κόντρα σε Παρί (3:02) και Μονακό (14:00) ωστόσο κρίθηκε προτιμότερο να ξεκουραστεί ενόψει της συνέχειας. Εξάλλου, εκτός δράσης παραμένουν οι Ματίας Λεσόρ και Μάριους Γκριγκόνις.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
