ΑΕΚ: Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών εξαιτίας ενός μπουκαλιού

ΑΕΚ: Δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών εξαιτίας ενός μπουκαλιού

Newsroom
Το γήπεδο της μπασκετικής ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια.

bet365

Νέα τιμωρία στην ΑΕΚ, η οποία θα κλιθεί να παίξει 2 ακόμη ματς χωρίς τη βοήθεια του κόσμου της καθώς τιμωρήθηκε για ρίψη μπουκαλιού προς την αστυνομία.

Μια ακόμη τιμωρία από τη ΔΕΑΒ επιβλήθηκε στην ΑΕΚ Betsson. Αυτή τη φορά, η απόφαση αφορά το γεγονός που συνέβη στην Πάτρα και το ματς με αντίπαλο τον Απόλλωνα, όπου ένα μπουκάλι εκτοξεύθηκε από τους οπαδούς της «Ένωσης» προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

Για αυτόν τον λόγο οι «κιτρινόμαυροι» θα αναγκαστούν να παίξουν για δύο ακόμη αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, καθώς η ΑΕΚ είναι υπότροπος από τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα πριν από μερικές εβδομάδες.

Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί εάν αυτή η τιμωρία θα συμψηφιστεί με εκείνη που είχε επιβληθεί από τον Αθλητικό Δικαστή και ίσχυε απαγόρευση εισόδου οπαδών στο ματς με το Λαύριο ή αν η τιμωρία θα ισχύσει και μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική του γ' γύρου, ως επιπρόσθετα ματς.

Στην ΑΕΚ τώρα αναμένουν να δουν αν θα κλιθούν από τον Αθλητικό Δικαστή για τα όσα έχουν γράψει στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα, προκειμένου να χαράξουν από εκεί και ύστερα την πορεία τους.

@Photo credits: AEK BC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα