Άρης: Οι επετειακές φανέλες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ με Κουέστα-Τολιόπουλο

Άρης: Οι επετειακές φανέλες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ με Κουέστα-Τολιόπουλο

Newsroom
Ο Κουέστα

bet365

Κουέστα και Τολιόπουλος έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τις επετειακές φανέλες του Άρη.

Τα 110 έκλεισε ο Άρης και η ομάδα έχει ξεκινήσει τη διάθεση για τις επετειακές της φανέλες τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ. Από την μία πρωταγωνιστής στην παρουσίαση είναι ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας, ο τερματοφύλακας, Χουλιάν Κουέστα και από την άλλη ο γκαρντ και μπασκετικός captain Βασίλης Τολιόπουλος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Άρης για τις φανέλες

Είναι δύο φανέλες που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε συλλογή, σε κάθε σπίτι. Γιατί είναι οι εμφανίσεις των πρώτων ομάδων στην ιστορία του ΑΡΗ!

Η διάθεση των επετειακών φανελών του ΑΡΗ συνεχίζεται. Και είναι η σειρά των δύο αρχηγών, της ποδοσφαιρικής και της μπασκετικής ομάδας του συλλόγου, να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

Ο Χουλιάν Κουέστα και ο Βασίλης Τολιόπουλος φωτογραφήθηκαν με τις επετειακές φανέλες ποδοσφαίρου και μπάσκετ αντίστοιχα και καλούν τους φίλους του ΑΡΗ να τις προσθέσουν στη συλλογή τους.

Κάντε δικές σας τις ιστορικές εμφανίσεις του ΑΡΗ μέσω της More στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.more.com/.../epeteiakes-faneles-podosfairou.../

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες https://arisac.gr/23764/

Είναι δύο φανέλες που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε συλλογή, σε κάθε σπίτι. Γιατί είναι οι εμφανίσεις των πρώτων ομάδων στην ιστορία του ΑΡΗ! Η διάθεση των επετειακών φανελών του ΑΡΗ συνεχίζεται. Και είναι η σειρά των δύο αρχηγών, της ποδοσφαιρικής και της μπασκετικής ομάδας του συλλόγου, να στείλουν το δικό τους μήνυμα. ⚽️🏀 Ο Χουλιάν Κουέστα και ο Βασίλης Τολιόπουλος φωτογραφήθηκαν με τις επετειακές φανέλες ποδοσφαίρου και μπάσκετ αντίστοιχα και καλούν τους φίλους του ΑΡΗ να τις προσθέσουν στη συλλογή τους. Κάντε δικές σας τις ιστορικές εμφανίσεις του ΑΡΗ μέσω της More στην παρακάτω διεύθυνση: 👉 https://www.more.com/.../epeteiakes-faneles-podosfairou.../ Δείτε όλες τις λεπτομέρειες 👉 https://arisac.gr/23764/

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα