Μπουρούσης: «Ζητάω προσωπικά συγγνώμη για την εικόνα μας, όλοι μαζί θα παλέψουμε για τον στόχο» (vid)

Μπουρούσης: «Ζητάω προσωπικά συγγνώμη για την εικόνα μας, όλοι μαζί θα παλέψουμε για τον στόχο» (vid)

Ο Γιάννης Μπουρούσης

bet365

Ο Γιάννης Μπουρούσης απολογήθηκε στους οπαδούς της Καρδίτσας που βρέθηκαν στο Λαύριο και είδαν από κοντά την ήττα της ομάδας του.

Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League, το Λαύριο υποδέχτηκε την Καρδίτσα και κατάφερε να πάρει μία σημαντική νίκη για τη «μάχη» της παραμονής επικρατώντας με σκορ 76-57.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας από τη Θεσσαλία, Γιάννης Μπουρούσης, έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους οπαδούς του συλλόγου του, ευχαριστώντας τους για τη στήριξη που έδειξαν ενώ ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη για όσους φιλάθλους ταξίδεψαν και βρέθηκαν στο γήπεδο της Λαευρεωτικής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Μπουρούσης

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους δεκάδες φιλάθλους μας για τη συγκινητική και ένθερμη παρουσία τους στο Λαύριο, τους αφανείς ήρωες που έδωσαν το βροντερό παρών και υποστήριξαν την ομάδα μας σε ένα μακρινό ταξίδι και σε έναν πολύ αγώνα απαιτήσεων, στον οποίο η ομάδα είχε προετοιμαστεί όλο αυτό το διάστημα της διακοπής για να πετύχει την πρώτη εκτός έδρας νίκη, μετά από δύο χρόνια πορείας στην Basket League.

Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να μας στενοχώρησε όλους και η εικόνα σε αυτό το ματς να μην ήταν αυτή που έπρεπε, για τα οποία θα ήθελα προσωπικά να ζητήσω συγγνώμη από τους φιλάθλους μας και ειδικά όσους ταξίδεψαν μέχρι το Λαύριο.

Η προσπάθεια όμως συνεχίζεται στους εναπομείναντες αγώνες και όλοι μαζί θα παλέψουμε ώστε η ομάδα να πετύχει το στόχο της και να συνεχίζει να μεγαλώνει με εσάς στο πλευρό της!!!».

@Photo credits: eurokinissi, ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα