Ο ΕΣΑΚΕ επικύρωσε τη βαθμολογία, αλλαγή στο Super Cup

Γιώργος Κούβαρης
Super Cup

bet365

Ο ΕΣΑΚΕ επικύρωσε τη βαθμολογία για την σεζόν 2022-23 ενώ μετέθεσε κατά μία ημέρα το Super Cup πριν από την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς.

Μετά τη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ την Τετάρτη 21 Ιουνίου, το Διοικητικό Συμβούλιο επικύρωσε την τελική βαθμολογία της Basket League της σεζόν 2022-23, ενώ αποφάσισε την αλλαγή των ημερομηνιών διεξαγωγής του Super Cup.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα κερδίζοντας στους τελικούς των play-offs τον Παναθηναϊκό με 3-1 νίκες ενώ θα κληθεί να υπερασπιστεί και το τρόπαιο του Super Cup το οποίο είχε κατακτήσει στη Ρόδο.

Το «σμαραγδένιο νησί» θα φιλοξενήσει για δεύτερη σερί σεζόν τη διοργάνωση του Super Cup το οποίο ωστόσο θα διεξαχθεί την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου αντί για το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου όπως είχε αρχικά οριστεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα