Λαύριο: Ανανέωσε ο Λιμνιάτης με την ομάδα

Λαύριο: Ανανέωσε ο Λιμνιάτης με την ομάδα

Ο Γιώργος Λιμνιάτης στο Λαύριο

bet365

Το Λαύριο θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Γιώργου Λιμνιάτη και τη νέα σεζόν, αφού οι δύο πλευρές έδωσαν τα «χέρια» και επέκτειναν τη συνεργασία τους.

Γιώργος Λιμνιάτης και Λαύριο θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία και τη νέα σεζόν, καθώς οι συζητήσεις παραμονής του Έλληνα τεχνικού στην κορυφή του πάγκου είχαν αίσιο τέλος.

Με τους ανθρώπους του κλαμπ να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από το διάστημα της παρουσίας του που σηματοδότησε και την παραμονή του Λαυρίου στην κατηγορία, οι δύο πλευρές συναντήθηκαν προκειμένου να βάλουν σε πρώτο πλάνο όσα δεδομένα παρέμεναν ανοιχτά. Τα «θέλω» ήταν στην ίδια γραμμή πλεύσης, οι διαπραγματεύσεις κύλησαν πολύ γρήγορα και δόθηκαν τα χέρια.

Έτσι, μία συνεργασία που ξεκίνησε από τον περασμένο Φλεβάρη, όταν και ο Λιμνιάτης ανέλαβε το πόστο του head coach στη θέση του Χρήστου Σερέλη, θα εξελιχθεί και μέσα στην αγωνιστική περίοδο του 2023/24.

Από κοινού, λοιπόν, Λαύριο και Γιώργος Λιμνιάτης θα αρχίσουν τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς με όνειρα και στόχους για μία ανταγωνιστική παρουσία στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα