Ατζέντης Μαντζούκα: «Είσαι γεννημένος ηγέτης, μόνο ένας ηγέτης θα αντιδρούσε όπως εσύ»

Ατζέντης Μαντζούκα: «Είσαι γεννημένος ηγέτης, μόνο ένας ηγέτης θα αντιδρούσε όπως εσύ»

Ο Μαντζούκας έχει κάνει το step up τον τελευταίο μήνα

bet365

Με αφορμή το πρόσφατο επεισόδιο με τον Ντουέιν Μπέικον, ο ατζέντης του Λευτέρη Μαντζούκα εκθείασε την (μη) αντίδραση του 20χρονου μπασκετμπολίστα.

Όπως είναι γνωστό ο Ντουέιν Μπέικον αποτέλεσε παρελθόν από τον Παναθηναϊκό μετά και το τελευταίο σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα.

Την Κυριακή (30/4) ο Αμερικανός φόργουορντ είπε μεταξύ άλλων σε Live Instagram ότι χτύπησε στην προπόνηση τον Λευτέρη Μαντζούκα, κάτι που του άνοιξε διάπλατα και την πόρτα της εξόδου από το ΟΑΚΑ.

Ο Μάριος Ολύμπιος, ατζέντης του 20χρονου φόργουορντ, πήρε θέση για το περιστατικό εκθειάζοντας τον Έλληνα παίκτη του Παναθηναϊκού: «Δεν είσαι ακόμα 20 ετών κ παίζεις με ρόλο στον Παναθηναϊκό. Έχεις να διαχειριστείς μεγάλη πίεση απέναντι στον εαυτό σου , απέναντι στους ανθρώπους που σε πίστεψαν κ σε έκαναν επαγγελματία από 17 ετών.

Παράλληλα το αίμα σου βράζει Αλλά εσυ ακόμα κ τότε φέρεσαι Επαγγελματικά κ δεν κανείς το εύκολο , δεν χτυπάς πίσω αλλά Αποχωρείς Περήφανα για το καλό της ομάδας κ το καλό όλων. Λευτέρη Μαντζούκα είμαι μόνο Περήφανος για εσένα και είναι τιμή μου που σε εκπροσωπώ. Εισαι γεννημένος Ηγέτης γιατί μόνο ένας ηγέτης θα αντιδρούσε όπως εσυ. Μπράβο σου το μέλλον σου ανήκει» έγραψε χαρακτηριστικά στα social media.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα