Ιωνικός: Επαναφέρει τον Μπαρτ μετά την απόσυρσή του, συζητήσεις για την επανένταξη του Μαυροκεφαλίδη

Newsroom
Ο Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ με τη φανέλα του Ιωνικού

bet365

Ο Ιωνικός παίζει το... τελευταίο του χαρτί για την παραμονή με την απόκτηση του Στιβ Μπαρτ, ενώ γίνονται προσπάθειες για την επανένταξη του Λουκά Μαυροκεφαλίδη στην ομάδα.

Σε μία γνώριμη προσθήκη προχώρησε ο Ιωνικός με την απόκτηση του Στιβ Μπαρτ. Ο 39χρονος πόιντ γκαρντ (ύψους 1.95) επιστρέφει στην ομάδα της Νίκαιας μετά τη σεζόν 2019-2020 για να τη βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή, με δύο αγωνιστικές να απομένουν για τη λήξη της κανονικής περιόδου της Basket League. Ο Στιβ Μπαρτ αποσύρθηκε από το μπάσκετ το περασμένο καλοκαίρι αλλά επανέρχεται για τα δύο κρίσιμα ματς με Λαύριο και Καρδίτσα.

Παράλληλα, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Ιωνικός, προχωρά για την ενίσχυση με ακόμα έναν γκαρντ, ενώ γίνονται συζητήσεις για την επανένταξη του Λουκά Μαυροκεφαλίδη στην ομάδα.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού

«Ο Ιωνικός ανακοινώνει την απόκτηση του Στίβεν Πάρκερ Μπαρτ, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας στα παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Basket League και στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Γεννημένος το 1984 στη Νέα Υόρκη, ύψους 1μ85 Αμερικανός πόιντ γκαρντ είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου IONA GAELS. Η πρώτη του ομάδα εκτός Αμερικής ήταν η Ολυμπιάδα Πατρών τη σεζόν 2006-‘07.

Ο Μπαρτ έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στον Ιωνικό, την περίοδο 2019-2020, ενώ στην Ελλάδα έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των: Απόλλωνα Πάτρας, Ήφαιστου Λήμνου, Ρεθύμνου. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν Leones de Santo Domingo στο πρωτάθλημα της Δομινικανής Δημοκρατίας. Έχει εμπειρία από το πρωτάθλημα του Ισραήλ, τη VTB League, καθώς επίσης και την Τουρκία.

Ο Μπαρτ είχε έως τώρα 10.6 πόντους, 2.6 ριμπάουντ, 3.6 ασίστ κι 1.1 κλέψιμο.

Η διοίκηση του Ιωνικού κινείται ταυτόχρονα για την απόκτηση ακόμα ενός παίκτη, στη θέση του πόιντ γκαρντ, προκειμένου να εξαντλήσει η ομάδα κάθε πιθανότητα που έχει για την παραμονή στην Basket League.

Τέλος, ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δώσει στις συζητήσεις, οι οποίες γίνονται με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, θέλοντας να διευθετηθούν οι λόγοι, που τον έχουν κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης στα τελευταία παιχνίδια και να επιστρέψει στα δύο τελευταία. Στη μάχη για την παραμονή, την οποία θα δώσουμε ως το τέλος, δεν περισσεύει κανείς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα