Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ: Μετά από 16 χρόνια και 26 ομάδες αποσύρθηκε (vids)

Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ: Μετά από 16 χρόνια και 26 ομάδες αποσύρθηκε (vids)

bet365

Ο Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ ανακοίνωσε την απόσυρσή του, στην ηλικία των 38 ετών και μετά από 26 ομάδες στην καριέρα του. Στην Ελλάδα αγωνίστηκε σε Ολυμπιάδα Πατρών, Απόλλωνα Πάτρας, Φάρο, Ρέθυμνο και Ιωνικό.

«Ήταν μία απίθανη διαδρομή, σας αγαπώ, σας ευχαριστώ». Ο Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ χρησιμοποίησε αυτά τα λόγια για να ανακοινώσει το φινάλε στην καριέρα του.

Μία διαδρομή πραγματικά εξαιρετική και γεμάτη από πολλές και διάφορες εμπειρίες. Ο γιος του Στιβ Μπαρτ, ο οποίος πέρασε από τον Ηρακλή με σκοπό να διαδεχθεί τον θρυλικό Ντέιβιντ Ίνγκραμ (ή Άνγκρουμ, όπως είναι το δόκιμο) πέρασε από πέντε διαφορετικές ομάδες στην Ελλάδα: Ολυμπιάδα Πατρών, Απόλλωνα Πάτρας, Φάρος, Ρέθυμνο και Ιωνικό, με τους Νικαιώτες το 2019 να είναι ο top scorer στην Basket League.

Συνολικά στην καριέρα του αγωνίστηκε για 16 χρόνια, σε 26 διαφορετικές ομάδες. Ενώ απέκτησε και την ουκρανική υπηκοότητα, λαμβάνοντας μέρος στο EuroBasket του 2011.

Ανάμεσα στις χώρες που έπαιξε μπάσκετ ήταν η Ισπανία, η Κύπρος, η Ουκρανία, την Τουρκία, τη Ρωσία, το Πουέρτο Ρίκο, ο Λίβανος, η Κίνα και το Ιράν!

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα