ΕΣΑΚΕ: Επανεκλογή Γαλατσόπουλου

Νίκος Καρφής
ΕΣΑΚΕ: Επανεκλογή Γαλατσόπουλου

bet365

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος θα συνεχίσει την πορεία του σαν πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, αφού επανεκλέχθηκε για την τέταρτη θητεία του.

Nικητής για άλλη μια φορά στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ αναδείχθηκε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος. Πλέον μπαίνει στην τέταρτη θητεία του. Η πρώτη φορά που πήρε του χρίσμα ήταν το 2017. Ο Γαλατσόπουλος πήρε 8 ψήφους, ο Γιώργος Πανταζόπουλος είχε 4, ενώ μία ψήφος συνέλεξε ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Με αυτόν τον τρόπο ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ θα βρίσκεται στη θέση του για άλλα δύο χρόνια μέχρι και το 2025.

Οι υποψηφιότητες του επί τρεις διετίες (2017-2023) προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλου και του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΚΑΕ Περιστερίου, Γιώργου Πανταζόπουλου, ήταν γνωστές εδώ και καιρό.

H μη αναμενόμενη ήταν εκείνη του βετεράνου άσου του ΠΑΟΚ με την σπουδαία προσφορά, Μπάνε Πρέλεβιτς, που αν και είχε διατελέσει πρόεδρος του «δικεφάλου του Βορρά» (2011-2019), μέχρι πρόσφατα δεν είχε εκφράσει την επιθυμία του να ασχοληθεί με τον τομέα της διοίκησης του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πηγές, τον Πανταζόπουλο φέρονται να στήριξαν ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, το Περιστέρι κ η Καρδίτσα, τον Πρέλεβιτς ο ΠΑΟΚ και τον Γαλατσόπουλο η ΕΟΚ μαζί με τους Ολυμπιακό, Προμηθέα, Κολοσσό, Λαύριο, Άρη, Ιωνικό και Απόλλων Πάτρας

O Γαλατσόπουλος σε δηλώσεις του στο Gazzetta, είχε τονίσει μεταξύ άλλων ότι έχει φτάσει η ώρα να μπουν γερές και στέρεες βάσεις στο ελληνικό μπάσκετ, το οποίο κρατήθηκε ζωντανό την τελευταία εξαετία, εν μέσω της κρίσης, της πανδημίας και της αποχώρησης του Ολυμπιακού από την Α1 Κατηγορία. Επίσης πρόσθεσε πως πρόθεση του είναι να πείσει τον Μπάνε Πρέλεβιτς να αναλάβει πόστο στο ΕΣΑΚΕ, γιατί το πρωτάθλημά χρειάζεται την εμπειρία του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα