To ποδοσφαιρικό ντέρμπι και η ΕΡΤ ανέβαλαν το Προμηθέας-Παναθηναϊκός

To ποδοσφαιρικό ντέρμπι και η ΕΡΤ ανέβαλαν το Προμηθέας-Παναθηναϊκός

bet365

Το αίτημα της ΕΡΤ που δεν ήθελε να μεταδώσει τον αγώνα την ίδια ώρα με το κυριακάτικο (06/11, 19.15) ποδοσφαιρικό ντέρμπι των «αιωνίων» για την Superleague, ήταν η αιτία της αναβολής του ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής στην Basket League. Δεν συμφώνησαν οι Πατρινοί.

Η αδυναμία εύρεσης λύσης που να εξυπηρετεί όλες τις πλευρές οδήγησε στην αναβολή του προγραμματισμένου για την Κυριακή (06/11, 19.15) αγώνα του Προμηθέα με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Basket League.

Η ΕΡΤ έθεσε ζήτημα αναβολής της αναμέτρησης επειδή δεν ήθελε να μεταδώσει τηλεοπτικά το ματς την ίδια ώρα με το ποδοσφαιρικό ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στην Λεωφόρο και παρ' ότι ο Προμηθέας ήταν εξ' αρχής αντίθετος, το παιχνίδι ορίστηκε για τις 2 Ιανουαρίου, καθώς οι υπόλοιπες εναλλακτικές προτάσεις που συζητήθηκαν όπως η αλλαγή ώρας του τζάμπολ, δεν καρποφόρησαν.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι των Πατρινών στο πρωτάθλημα που αναβλήθηκε και με δεδομένη την 15ήμερη διακοπή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η ομάδα του Μάκη Γιατρά θα επιστρέψει στην αγωνιστική της Α1 Κατηγορίας στις 20 Νοεμβρίου μετά από σχεδόν έναν μήνα απραξίας (το τελευταίο της παιχνίδι ήταν στις 22/10 στην Ρόδο με τον Κολοσσό).

Να θυμίσουμε πως φέτος ο θεσμός του Κυπέλλου προβλέπει Final 8 με τη συμμετοχή των οκτώ πρώτων ομάδων της κατάταξης στο τέλος του πρώτου γύρου. Για αυτό το λόγο «στριμώχτηκαν» τα ματς των Πατρινών με Καρδίτσα (30/12) και Παναθηναϊκό (02/01).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα