Παπαγεωργίου: «Καλώ τους φίλους του Άρη να ενισχύσουν την ομάδα με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας»

Παπαγεωργίου: «Καλώ τους φίλους του Άρη να ενισχύσουν την ομάδα με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας»

Newsroom
Παπαγεωργίου: «Καλώ τους φίλους του Άρη να ενισχύσουν την ομάδα με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας»

bet365

Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης ο πρόεδρος της εταιρίας, Χάρης Παπαγεωργίου, ζήτησε από τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν την προσπάθεια μέσω της αγορά εισιτηρίου διαρκείας.

Πέραν της καθυστέρησης που υπήρξε στην έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ Άρης, μέχρι στιγμής ο αριθμός αυτών που έχουν διατεθεί απέχει από τις προσδοκίες των «κίτρινων». Σε αυτό αναφέρθηκε και ο Χάρης Παπαγεωργίου με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης στην οποία στάθηκε και στη δυσκολία που αντιμετωπίζει η εταιρία στη διευθέτηση των χρεών του παρελθόντος.

«Μία νέα σεζόν ξεκινά για τον ΑΡΗ στην Basket League. Μία σεζόν την οποία περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία, έχοντας την αισιοδοξία ότι η ομάδα μας θα πετύχει τους στόχους της. Όπως όλα τα τελευταία, έτσι και το φετινό καλοκαίρι ήταν δύσκολο για την ΚΑΕ, η οποία χρειάστηκε να ξεπεράσει και πάλι πολλά εμπόδια του παρελθόντος για να σταθεί όρθια και παράλληλα να δώσει την ευκαιρία στον προπονητή μας, Γιάννη Καστρίτη, να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο.

Η περσινή πορεία αποτελεί οδηγό για τον ΑΡΗ. Μετά από χρόνια, παρουσίασε στο παρκέ μία ομάδα η οποία πάλευε απέναντι σε κάθε αντίπαλο, «κέρδισε» τον κόσμο του ΑΡΗ και παρά τις αντιξοότητες, πέτυχε σημαντικές νίκες και επέστρεψε στα πλέι οφ μετά από τέσσερα χρόνια. Φέτος φιλοδοξούμε να κάνουμε μία επίσης καλή πορεία, σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, συνεχίζοντας παράλληλα την προσπάθεια για την οικονομική εξυγίανση της ΚΑΕ. Θεωρώ ότι δημιουργήθηκε ένα δυνατό ρόστερ, το οποίο θα δίνει τα πάντα στο παρκέ.

Σ’ αυτήν την προσπάθεια, ο ΑΡΗΣ χρειάζεται τη μαζική συμπαράσταση του κόσμου του. Είναι γνωστό ότι οι φίλαθλοι του ΑΡΗ δίνουν τη δική τους ώθηση στην ομάδα, κάτι που έχει κερδίσει τον θαυμασμό όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης.

Καλώ τους φίλους του ΑΡΗ να ενισχύσουν την ομάδα, με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας και την παρουσία τους στο γήπεδο στο οποίο γράφτηκαν χρυσές σελίδες στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ.

Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ καλή αγωνιστική σεζόν σε όλους, μακριά από τραυματισμούς. Πιστεύω ότι και φέτος θα δούμε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα το οποίο θα διεξαχθεί σε αθλητικά πλαίσια και θα ικανοποιήσει του φιλάθλους του μπάσκετ», ανέφερε.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα