Παναθηναϊκός, Super Cup: Αποχώρησε από την κλήρωση των διαιτητών

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός, Super Cup: Αποχώρησε από την κλήρωση των διαιτητών
Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος εκπροσωπούνταν από τον Αργύρη Πεδουλάκη, αποχώρησε από την κλήρωση των διαιτητών των ημιτελικών του Super Cup.

Αποστολή στη Ρόδο: Γιώργος Κούβαρης

Το Super Cup ξεκίνησε νωρίς, με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να αποχωρεί από την κλήρωση των διαιτητών για τους ημιτελικούς που θα διεξαχθούν σήμερα, Σάββατο (1/10).

Τους «πράσινους» εκπροσώπησαν ο Αργύρης Πεδουλάκης και ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος, οι οποίοι αποχώρησαν από τη διαδικασία, ενώ αυτή είχε ξεκινήσει πέντε λεπτά. Ο Πεδουλάκης, τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Παναθηναϊκού πλέον, φαίνεται να υποστήριξε ότι η διαδικασία της κλήρωσης έπρεπε να είχε γίνει στην Αθήνα, με τον Παναθηναϊκό να έχει στείλει και σχετική επιστολή, όπου ζητούσαν από την ΚΕΔ να αναφέρει τα κριτήρια για την επιλογή των διαιτητών.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στην κλήρωση των τελικών ζητώντας να μάθει τη διαδικασία, με την ΚΕΔ να ενημερώνει ότι οι διαιτητές θα επιλεγούν ανάλογα με την απόδοσή τους στα ημιτελικά. Όσο για την επιλογή των επτά ρεφερί, η ΚΕΔ εξήγησε ότι η επιλογή τους έγινε με γνώμονα τις διαιτησίες του στο περσινό πρωτάθλημα.

Αυτό οδήγησε τον Παναθηναϊκό να χαρακτηρίσει τη διαδικασία αδιαφανή και τον οδήγησε σε αποχώρηση.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Κολοσσό (17:00) στο πρώτο ημιτελικό του Super Cup, ενώ στις 21:00 ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Προμηθέα.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα