ΑΕΚ: Αποχαιρέτησε τον Μάριο Μπατή

ΑΕΚ: Αποχαιρέτησε τον Μάριο Μπατή

Newsroom
ΑΕΚ: Αποχαιρέτησε τον Μάριο Μπατή

bet365

Ο Μάριος Μπατής δε θα βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ και του Ηλία Καντζούρη, με την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας τους.

Το «διαζύγιο» με τον Μάριο Μπατή ανακοίνωσε η ΑΕΚ, ευχαριστώντας τον παράλληλα για τη συνεργασία που είχαν οι δυο πλευρές. Ο Μπατής αποτέλεσε μέλος του σταφ τόσο με τον Βαγγέλη Αγγέλου, όσο και με τους Στέφανο Δέδα, Κούρο Σεγκούρα, ωστόσο δε θα συνεχίσει στο πλευρό του νέου προπονητή της ΑΕΚ, Ηλία Καντζούρη.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

«Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι ολοκληρώνεται η συνεργασία της με τον Μάριο Μπατή.

Ο Μάριος Μπατής υπήρξε μέλος του προπονητικού επιτελείου της «Βασίλισσας» επί τεχνικής ηγεσίας Βαγγέλη Αγγέλου, Στέφανου Δέδα και Κούρο Σεγκούρα.

Η ΑΕΚ BC τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του και τού εύχεται κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».

Οι δηλώσεις του Μάριου Μπατή

«Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους όσοι συνεργαστήκαμε στην ομάδα, και βεβαίως στον Κόουτς Στέφανο Δέδα και στον Κόουτς Κούρο Σεγκούρα ξεχωριστά. Μέσα από δυσκολίες, ήταν μία χρονιά ιδιαίτερη αυτή, που τελείωσε, και από την οποία όλοι μας βγήκαμε δυνατότεροι. Ελπίζω η ΑΕΚ να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών, και να είναι πάντα υψηλοί οι στόχοι, όπως της αξίζει»

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα