Ριζούλης: «Τέλος η ΚΑΕ Λάρισα, δεν θα πάω εγώ φυλακή...»

Ριζούλης: «Τέλος η ΚΑΕ Λάρισα, δεν θα πάω εγώ φυλακή...»

bet365

Τίτλους τέλους έριξε στην παρουσία της Λάρισας στην bASKTE ο ιδιοκτήτης της, Θοδωρής Ριζούλης, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ελευθερία».

«Τέλος η Λάρισα ΚΑΕ, δεν θα πάω εγώ φυλακή για να έχω μια ομάδα», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Λάρισας, Θοδωρή Ριζούλη στην τοπική εφημερίδα της Λάρισας, «Ελευθερία».

Η ευχάριστη έκπληξη της Basket League φαίνεται να ζήτησε παράταση στην... παράταση στο τελευταίο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, προκειμένου να ετοιμάσει το φάκελό της, ωστόσο οι δηλώσεις του Ριζούλη δείχνουν άλλη κατεύθυνση.

«Μέχρι τώρα έχουμε πουλήσει μόλις είκοσι εισιτήρια διαρκείας παρότι τερματίσαμε στην τέταρτη θέση. Για ποιον λόγο να ασχοληθώ. Θα πηγαίνω και εγώ σαν φίλαθλος να βλέπω αγώνες έστω και αν χρειαστεί να κάνω κάποια χιλιόμετρα.

Η Λάρισα μπορεί να χάρηκε, να γέμισε το γήπεδο, αλλά δυστυχώς μια ομάδα για να συντηρηθεί χρειάζονται πολλά χρήματα και εγώ δεν τα έχω. Ο ΕΣΑΚΕ ζητάει να έχει μια ομάδα προϋπολογισμό 800.000 ευρώ και καλά κάνει. Όταν εμείς έχουμε έσοδα με το ζόρι 250.000 ευρώ πώς να βγάλουμε τη χρονιά; Φέτος με το ζόρι θα ξεπληρώσουμε τους παίκτες…», συμπλήρωσε με νόημα.

Ελευθερία

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα