ΕΣΑΚΕ: Οπαδοί της ΑΕΚ έξω από τα γραφεία

ΕΣΑΚΕ: Οπαδοί της ΑΕΚ έξω από τα γραφεία
Το κρίσιμο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ ξεκινάει σε λίγη ώρα και οι εκπρόσωποι των ομάδων συγκεντρώνονται στα γραφεία της διοργανώτριας. Περίπου 10-15 οπαδοί της ΑΕΚ βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων συγκεντρώνονται στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ για το κρίσιμο ΔΣ που θα κρίνει τις αδειοδοτήσεις των συλλόγων για τη σεζόν 2022-2023.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ έχει ήδη εκδώσει δύο αιχμηρές ανακοινώσεις, ενώ σήμερα δημοσιοποίησε επιστολή με αποδέκτη τον ΕΣΑΚΕ, στην οποία ζητάει την ακύρωση της διαδικασίας αδειοδότησης και την αλλαγή των μελών της επιτροπής που δίνει τη γνωμάτευση για τις άδειες.

Έξω από τα γραφεία έχουν συγκεντρωθεί 10-15 οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι μιλούν σε όποιον μπαίνει στο κτήριο, λέγοντας ατάκες όπως «Μην παίζετε με τη φωτιά, θα καείτε όλοι», «παίζετε επικίνδυνα», «Θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε μετά» και «Πάτε να κάνετε μαγκιές στην ΑΕΚ;».

Την ΑΕΚ εκπροσωπούν ο ιδιοκτήτης της, Μάκης Αγγελόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής, Γιώργος Χήνας και ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Γιώργος Νικολάου.

Στο χώρο βρίσκονται μέχρι αυτή τη στιγμή και οι εκπρόσωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκης Τριαντόπουλος και Σταύρος Ντίνος.

Στην αρχή της διαδικασίας υπήρχαν δύο αστυνομικοί, ωστόσο λίγο αργότερα έφτασε και μία κλούβα των ΜΑΤ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα