Τακιανός: «Είμαστε ευχαριστημένοι από τη σειρά και που την οδηγήσαμε σε πέντε παιχνίδια»

Τακιανός: «Είμαστε ευχαριστημένοι από τη σειρά και που την οδηγήσαμε σε πέντε παιχνίδια»

bet365

Ο Φώτης Τακιανός στήριξε την βαριά ήττα της ομαδας του στο έλλειμα ενέργειας και δύναμης, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η Λάρισα οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε πέντε παιχνίδια.

Μετά το τέλος του αγώνα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ο προπονητής της Λάρισας είπε ότι «τελειώνουμε την ημιτελική σειρά και είμαστε ευχαριστημένοι και χαρούμενοι από το πώς πήγε η σειρά. . Η ήττα γράφει την δική της ιστορία. Εξωθήσαμε μια πολύ καλή ομάδα σε 5ο ματς και είμαστε ευχαριστημένοι γι' αυτό» και συνέχισε:

«Γνωρίζαμε ότι αυτό το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό από τα υπόλοιπα και αυτό διότι διακυβεύονταν η πρόκριση του Παναθηναϊκού στους τελικούς. Ήμασταν ελλειμματικοί και δεν ματσάραμε την ταχύτητα, την ένταση και τις επαφές που χρησιμοποίησε ο Παναθηναϊκός θέλοντας να δώσει το στίγμα για το πώς θα πάει το ματς. Η αντίδρασή μας είναι και ένα κομμάτι εμπειρίας των παικτών μας. Δεν δείξαμε ανάλογη αντίδραση στην δύναμη του Παναθηναϊκού και εκεί κρίθηκε το ματς. Είχαμε έλλειψη ενέργειας και δύναμης και αυτό έχει να κάνει με την κούραση».

Και κατέληξε: «Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε συνεχόμενα ματς. Δεν μπορούν να γίνουν προσαρμοσγές εγκεφαλικά και σωματικά τόσο εύκολα. Τα κενά αυτά τα είχαμε καλύψει στην Λάρισα με την αυταπάρνηση και την διάθεσή μας. Δεν τα είχαμε σε αυτό το παιχνίδι και φυσιολογικά το σκορ οδηγήθηκε σε αυτό το αποτέλεσμα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα