Λάρισα-Παναθηναϊκός: Απαλλάχθηκαν «πράσινοι» και Βόβορας, πρόστιμο για τους Θεσσαλούς

Newsroom
Λάρισα-Παναθηναϊκός: Απαλλάχθηκαν «πράσινοι» και Βόβορας, πρόστιμο για τους Θεσσαλούς

bet365

Σύμφωνα με απόφαση του Αθλητικού Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, απαλλάχθηκαν Παναθηναϊκός και Γιώργος Βόβορας για όσα συνέβησαν στο κλειστό της Νεάπολης, ενώ επιβλήθηκε πρόστιμο στην ΚΑΕ Λάρισα για τις συνθήκες υπό τις οποίες διεξήχθη το Game 4.

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ εξέδωσε απόφαση με την οποία απαλλάσσει τόσο τον Παναθηναϊκό, όσο και τον Γιώργο Βόβορα, για όσα εκτυλίχθηκαν μετά την λήξη της αναμέτρησης στο Game 4 των ημιτελικών με την Λάρισα, όπου επικράτησε ένταση με τον προπονητή των πρασίνων να συγκρατείται από τον τιμ μάνατζερ των Θεσσαλών, Άρη Γκαμπέτα.

Από εκεί και πέρα, πρόστιμο επιβλήθηκε στην ΚΑΕ Λάρισα συνολικού ύψους 3.000 ευρώ για τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το ματς. Τα 2.000 αφορούν την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε στο κλειστό, κάτι που σχολιάστηκε και από τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ τα 1.000 είναι για λοιπά παραπτώματα.

Διαβάστε αναλυτικά την απόφαση για τον Παναθηναϊκό:

«Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ) και ο Γ. ΒΟΒΟΡΑΣ, προπονητής της ΚΑΕ, από το αποδιδόμενο σε αυτούς παράπτωμα του άρθρου 18 παρ. 2 Α του του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού Πρωταθλήματος, που αφορά στο Πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της Γ.Σ. ΑΓΙΑΣ ΕΡΜΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 5-6-2022».

Διαβάστε αναλυτικά την απόφαση για την Λάρισα:

«1.Επιβάλλεται στην Γ.Σ. ΑΓΙΑΣ ΕΡΜΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ):

α) για παράπτωμα που αφορά την ύπαρξη κατάλληλης θερμοκρασίας του γηπέδου χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων (2.000 ευρώ) και

β) για τα παραπτώματα που δεν χαρακτηρίζονται ιδιαίτερης βαρύτητας, χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ) που διεξήχθη στις 5-6-2022.

2. Απαλλάσσεται ο Θ. ΡΙΖΟΥΛΗ, μέλος Δ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΕ, του αποδιδόμενου σ’ αυτόν παραπτώματος του άρθρου 18 παρ. 2 Α του Κανονισμού για τον ως άνω αγώνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα