Τακιανός: «Νίκη με αίγλη, κατάθεση ψυχής στα τελευταία πέντε λεπτά» (vid)

Newsroom
Τακιανός: «Νίκη με αίγλη, κατάθεση ψυχής στα τελευταία πέντε λεπτά» (vid)

bet365

Ο Φώτης Τακιανός μιλώντας μετά την μεγάλη νίκη της Λάρισας κόντρα στον Παναθηναϊκό στάθηκε στο μέγεθος της επικράτησης, αλλά και την εικόνα της ομάδας του ιδιαίτερα στα τελευταία λεπτά.

Η Λάρισα έφτασε για δεύτερη φορά στη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδό της μετά το 74-62 και ο τεχνικός των Θεσσαλών επισήμανε την κατάθεση ψυχής από τους παίκτες του στο παρκέ στα τελευταία λεπτά.

Πιο αναλυτικά: «Δεν νομίζω ότι είναι κάτι το οποίο μέτρησε στα τελευταία λεπτά. Εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από τα προηγούμενα. Με τη λογική ότι ο Παναθηναϊκός είχε ήδη την ήττα, φανήκαμε ανταγωνιστικοί απέναντί τους στις δύο ήττες και σήμερα ήταν διαφορετικό.

Και μην ξεχνάμε πως για τον έναν ήταν να παίξουμε τελικό και για τον Παναθηναϊκό για να τελειώσει τη σειρά. Όλα αυτά δίνουν ιδιαίτερη αίγλη στη νίκη μας την οποία επισφραγίζουμε με κατάθεση ψυχής, συγκέντρωσης στα τελευταία πέντε λεπτά.

Είχα πει πως ακόμα και το 2-1 να κάναμε εμείς πως ο Παναθηναϊκός θα ήταν το απόλυτο φαβορί. Εμείς είμαστε το αουτσάιντερ, ο Παναθηναϊκός λόγω έδρας, ποιότητας είναι το φαβορί, εμείς θα πάμε για την απόλυτη υπέρβαση».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα