Βόβορας: «Με τη νοοτροπία των 30 λεπτών θα έχουμε βλέψεις στους τελικούς»

Βόβορας: «Με τη νοοτροπία των 30 λεπτών θα έχουμε βλέψεις στους τελικούς»

Newsroom
Βόβορας: «Με τη νοοτροπία των 30 λεπτών θα έχουμε βλέψεις στους τελικούς»

bet365

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε ειδική αναφορά στην τελευταία περίοδο που ήταν η κακή της ομαδας του, ενώ μίλησε τόσο για τον Νέντοβιτς , όσο και για τον Πέιτον Σίβα.

Στην αρχική του τοποθέτηση μετά το 2-1 της ομάδας του, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είπε ότι «η ομάδα έδειξε την αντίδραση που περιμέναμε από το πρώτο δευτερόλεπτο. Ήταν σκληρή η ήττα μας στη Λάρισα και η εικόνα μας όχι αυτή που θέλουμε να έχουμε ως Παναθηναϊκός. Περιμέναμε αυτό το ματς για να δώσουμε μια απάντηση, ωστόσο αυτή δεν πρέπει να διαρκεί 30 λεπτά αλλά να έχει μια διάρκεια. Πρέπει να έχουμε την ίδια συνέχεια στη νοοτροπία. Κάναμε deflections, πήγαμε πρώτοι στις μπάλες, παλέψαμε. Είναι ο μόνος δρόμος για να συνεχίσει η ομάδα και να έχει βλέψεις να πάει στους τελικούς και να είμαστε έτσι όπως πρέπει στους τελικούς».

Για τον Νέντοβιτς που δεν τα έχει αποδώσει καλά στα δύο τελευταία ματς: «Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι ήταν ένα μήνα έξω. Μέσα από τα playoffs προσπαθεί να βρει τον ρυθμό του. Πιέζει τον εαυτό του, είναι ένας από τους ηγέτες μας και θέλει να βοηθήσει με το παιχνίδι του. Και όχι μόνο με το σουτ, έκανε και άλλα πράγματα όπως να παίξει άμυνα, να κλέψει μπάλες. Έτσι προσπαθεί να βρει αγωνιστικό ρυθμό και να είναι έτοιμος από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Για τον Πέιτον Σίβα: «Είχαμε μία έλλειψη με τον Σαντ Ρος. Προσπάθησε να κάνει προπόνηση και θα ήταν ρίσκο να τον βάζαμε. Ο Σίβα έκανε οκτώ deflections, αριθμός πολύ μεγάλος για τη θέση και το μέγεθός του. Μπορεί να είχε μόλις 3 ασίστ, αλλά έτρεξε πολύ σωστά στο τρανζίσιον την ομάδα. Ο Έβανς στα 34 του βούτηξε για μια κατοχή. Αυτή είναι η επιθυμία μας για κάθε κατοχή. Σήμερα το είχαμε, αλλά στα τελευταία λεπτά βγάλαμε κακές συνήθειες τις οποίες δεν πρέπει να έχουμε στα Playoffs και να δώσουμε δικαιώματα στον αντίπαλο».

Για το ματς στη Λάρισα; «Νομίζω είναι καθαρά δικό μας θέμα, δικής μας προσέγγισης. Αν είμαστε όπως πρέπει, με όλο τον σεβασμό στην Λάρισα, έχουμε την ποιότητα και τη σκληράδα για να κερδίσουμε έναν καλοδουλεμένο αντίπαλο σε ένα γεμάτο γήπεδο. Θέλουμε να πάρουμε την νίκη και μετά να συγκεντρωθούμε στους τελικούς με τον Ολυμπιακό».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα