Λάρισα-Παναθηναϊκός: Η... επιστροφή των πρασίνων με μπροστάρη Μέικον (vid)
Η Λάρισα πραγματοποίησε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο στο κλειστό της Νεάπολης σκοράροντας 50 πόντους και ενώ βρέθηκε να προηγείται ακόμη και με 26 πόντους (43-17) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Game 2 των ημιτελικών της Basket League.
Οι πράσινοι στα τελευταία λεπτά του πρώτου μισού ανέβασαν ρυθμούς και μείωσαν την διαφορά με τους Θεσσαλούς έχοντας ως σημείο αναφοράς τον Ντάριλ Μέικον που σημείωσε 8 πόντους με 2 τρίποντα και ένα δίποντο για το -11 (47-36).
Για την ιστορία, το ημίχρονο έληξε στο 50-38 υπέρ των γηπεδούχων.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Final Four: Χαμός στο Θησείο από οπαδούς της Φενέρ, άναψαν καπνογόνα και τραγούδησαν «Χόρτο Μαγικό»
- Ο Τζόνι Ρότζερς στο Gazzetta: «Αν θέλει να επιστρέψει ο Ομπράντοβιτς, δεν υπάρχει καλύτερος - Πονάει που λείπει ο Παναθηναϊκός από το F4»
- Γιούρτσεβεν: «Ο Παναθηναϊκός ήταν στη λάθος πλευρά της ιστορίας αυτή τη φορά»
