Μούντι: Ένας... killer που λατρεύει να πίνει φραπέ (vids)

Μούντι: Ένας... killer που λατρεύει να πίνει φραπέ (vids)

bet365

Ο Στεφάν Μούντι λατρεύει τον φραπέ. Μοιάζει βέβαιο ότι σήμερα το πρωί θα πιει το αγαπημένο του ρόφημα και μετά θα αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναϊκό. Με μία κρυφή ελπίδα: Ένα πρωτάθλημα που θα φέρει τον φραπέ στις ΗΠΑ, στο δικό του κατάστημα!

Από τη Λάρισα, στις ΗΠΑ. Με ένα ποτήρι φραπέ συντροφιά! Ο Στεφάν Μούντι έχει στο ένα χέρι την πορτοκαλί μπάλα. Αυτή που του δίνει τα χρήματα για να ζει. Στο άλλο χέρι κρατάει τις ιδέες του. Και την απίθανη νοοτροπία που του δίνει δύναμη. Και τον οδηγεί.

Ο γκαρντ της Λάρισας ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Game 1 των ημιτελικών της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Λάρισα, μολονότι ήταν στην πλευρά των ηττημένων.

Ο Μούντι αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά των Θεσσαλών, μολονότι η... σκούφια βαστάει από τη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στο μέλλον, ο 28χρονος γκαρντ θέλει να γεφυρώσει το χάσμα, με ένα ποτήρι φραπέ! Βλέπετε, ο Μούντι ζει με ένα όνειρο: Θέλει να κερδίζει. Διαθέτει μία νοοτροπία που τον θέλει να πιστεύει στη νίκη, ακόμα και όταν οι άλλοι πιστεύουν το αντίθετο.

Ο Μούντι το έχει υποσχεθεί στους ανθρώπους της Λάρισας: Αν πάρει το πρωτάθλημα με τη Λάρισα, τότε θα ανοίξει ένα κατάστημα που θα πουλάει φραπέ στις ΗΠΑ! Κάτι μας λέει ότι θα το κάνει, ακόμη και αν οι Θεσσαλοί συμβιβαστούν με την 3η θέση στην Basket League, η οποία θα ισοδυναμεί με τον τίτλο.

Η αμοιβή των γκαρντ του Παναθηναϊκού!

Ο Μούντι δεν περίμενε τη θητεία του στην πόλη του... καφέ, τη Λάρισα, για να ονομάσει τον φραπέ ως το αγαπημένο του ρόφημα. Έχει περάσει και από το Ρέθυμνο, παλιότερα.

Και στην Κρήτη και στη Λάρισα ο ύψους 1.78 εκατοστών έχει επιδείξει την τέχνη που ξέρει καλύτερα από πολλούς: Το σκοράρισμα!

Απέναντι στην άμυνα του Παναθηναϊκού σταμάτησε στους 29 πόντους. Ακολούθησε μία ατάκα που συνηθίζει να λέει. Και να επιδεικνύει στο παρκέ: «Όταν θέλω να σκοράρω δεν μπορούν να με σταματήσουν από το να το κάνω».

Ίσως γι' αυτό μετά το ματς με την ομάδα του Γιώργου Βόβορα, ζητούσε να μάθε την αμοιβή των αντίστοιχων κοντών του Παναθηναϊκού.

Το mentallity που... σκοτώνει!

Ήταν 16 Απριλίου του 2022. Η Λάρισα αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και ηττήθηκε με 93-84. Τότε ήταν που ο Μούντι διαπίστωσε, με την υπέρμετρη σιγουριά ότι η Λάρισα μπορεί να χτυπήσει τους δύο «αιώνιους».

Απόψε (19:30) ο ίδιος και η Λάρισα θα έχουν μία ακόμη ευκαιρία. Στο Game 2 των ημιτελικών κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν το Game 1 ο γκαρντ των Θεσσαλών ρωτούσε τον προπονητή του, Φώτη Τακιανό, τι πρέπει να κάνει για να φτάσει η ομάδα του στη νίκη.

Η εμφάνισή του δεν ήταν αρκετή. Στο Game 2, ωστόσο, η νοοτροπία του Μούντι δεν αλλάζει. Η Λάρισα θα αγωνιστεί για τη νίκη. Και ό,τι βγει.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα