Παναθηναϊκός: Θλάση ο Γιόβιτς, επιστρέφει στο ρόστερ ο Νέντοβιτς

Παναθηναϊκός: Θλάση ο Γιόβιτς, επιστρέφει στο ρόστερ ο Νέντοβιτς

Newsroom
Παναθηναϊκός: Θλάση ο Γιόβιτς, επιστρέφει στο ρόστερ ο Νέντοβιτς

bet365

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς επιστρέφει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού ενόψει των playoffs, καθώς θα αντικαταστήσει τον Στεφάν Γιόβιτς που μένει εκτός με θλάση.

Ο Στεφάν Γιόβιτς υποβλήθηκε σε εξετάσεις μετά το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο κι αυτές έδειξαν πως αντιμετωπίζει θλάση στην αριστερή γαστροκνημία.

Πλέον ο Νεμάνια Νέντοβιτς αναμένεται να αντικαταστήσει τον συμπατριώτη του στο ρόστερ του ελληνικού πρωταθλήματος, ενισχύοντας τους «πράσινους» στην διαδικασία των playoffs. Ο 31χρονος σούτινγκ γκαρντ έχει επιστρέψει άλλωστε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων εδώ και μερικές ημέρες και θα είναι έτοιμος για το τελικό στάδιο της τρέχουσας σεζόν.

Επίσης, εκτός προπόνησης έμεινε ο Βασίλης Καββαδάς (θλάση) που είναι αμφίβολος για τον πρώτο προημιτελικό με τον Άρη (22/5), ενώ σε ο,τι αφορά τον Τζέρεμι Έβανς, ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα