Παναθηναϊκός: Έπιασε δουλειά το νέο προπονητικό τιμ

Παναθηναϊκός: Έπιασε δουλειά το νέο προπονητικό τιμ

Παναθηναϊκός: Έπιασε δουλειά το νέο προπονητικό τιμ

bet365

Τα κεφάλια μέσα και... δουλειά. Ήδη το νέο προπονητικό τιμ βρέθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ και ξεκίνησε την προετοιμασία για τα επόμενα παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

Τα τελευταία 24ωρα ήταν τεράστιοι οι τριγμοί στις τάξεις του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα οι Διαμαντίδης, Αλβέρτης, Πρίφτης, Παππάς και Τριαντόπουλος. Δεν πέρασε καλά-καλά μία ημέρα και ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, ο Αργύρης Πεδουλάκης έδωσε τα κλειδιά της ομάδας και πάλι στον Γιώργο Βόβορα.

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και την απώλεια του πλεονεκτήματος έδρας, ο 45χρονος προπονητής καλείται να επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας ενόψει των επόμενων αγώνων στην κανονική περίοδο της Basket League πριν από την έναρξη των playoffs και τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση για την πρόσληψη του Γιώργου Βόβορα, μαζί με τους συνεργάτες του, Χρήστο Σερέλη, Θανάση Γιαπλέ και Ισίδωρο Κουτσό, ξεκίνησαν την προετοιμασία για τα επόμενα παιχνίδια. Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξει και ενίσχυση στις τάξεις της ομάδας ενόψει των Playoffs.

@Photo credits: Βαγγέλης Στόλης
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα