Παναθηναϊκός: Πρώτος στόχος ο Βόβορας

Παναθηναϊκός: Πρώτος στόχος ο Βόβορας

Παναθηναϊκός: Πρώτος στόχος ο Βόβορας

bet365

Στον Παναθηναϊκό ψάχνουν τον αντικαταστάση του Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο και ο Γιώργος Βόβορας είναι πρώτος στόχος.

Τεράστιες αλλαγές στον Παναθηναϊκό μια μέρα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τη Βasket League. Η επόμενη μέρα του αρνητικού αποτελέσματος είχε σαν αποτέλεσμα να μην συνεχίσουν στο... τριφύλλι τόσο ο Δημήτρης Πρίφτης, όσο και οι Δημήτρης Διαμαντίδης (GM) και Νίκος Παππάς (τεχνικός διευθυντής). Ο Αργύρης Πεδουλάκης αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή, ενώ στον Φραγκίσκο Αλβέρτη έχει προταθεί να γίνει Γενικός Αρχηγός. Παρελθόν και ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος που υπέβαλε την παραίτηση του στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και έγινε αποδεκτή.

Από τη στιγμή που ο Αργύρης Πεδουλάκης ανέλαβε τα νέα καθήκοντα του, ένας από τους ανθρώπους που έχει την αμέριστη συμπαράσταση του, είναι ο επί σειρά ετών, συνεργάτης του, Γιώργος Βόβορας που ειχε κοουτσάρει το τριφύλλι στην αρχή της σεζόν 2020-21. Μάλιστα υπάρχουν ήδη οι πρώτες σκέψεις για να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Υπάρχουν και άλλα ονόματα στη λίστα, όμως ο Βόβορας είναι στην κορυφή αυτής. Στόχος είναι η εξέλιξη των Ελλήνων παικτών και στο πρόσωπο του 45χρονου τεχνικού μπορεί το τριφύλλι να προχωρήσει σε αυτό το το νεο project

Ο Βόβορας έφυγε πέρυσι στη μέση της σεζόν από τον Παναθηναϊκό, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Ντεμπρετσένι της Ουγγαρίας, εκεί όπου μέτρησε 6 νίκες και 5 ήττες στον πάγκο της.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα