Παναθηναϊκός: Πρώτος στόχος ο Βόβορας

Παναθηναϊκός: Πρώτος στόχος ο Βόβορας

Παναθηναϊκός: Πρώτος στόχος ο Βόβορας

bet365

Στον Παναθηναϊκό ψάχνουν τον αντικαταστάση του Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο και ο Γιώργος Βόβορας είναι πρώτος στόχος.

Τεράστιες αλλαγές στον Παναθηναϊκό μια μέρα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τη Βasket League. Η επόμενη μέρα του αρνητικού αποτελέσματος είχε σαν αποτέλεσμα να μην συνεχίσουν στο... τριφύλλι τόσο ο Δημήτρης Πρίφτης, όσο και οι Δημήτρης Διαμαντίδης (GM) και Νίκος Παππάς (τεχνικός διευθυντής). Ο Αργύρης Πεδουλάκης αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή, ενώ στον Φραγκίσκο Αλβέρτη έχει προταθεί να γίνει Γενικός Αρχηγός. Παρελθόν και ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος που υπέβαλε την παραίτηση του στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και έγινε αποδεκτή.

Από τη στιγμή που ο Αργύρης Πεδουλάκης ανέλαβε τα νέα καθήκοντα του, ένας από τους ανθρώπους που έχει την αμέριστη συμπαράσταση του, είναι ο επί σειρά ετών, συνεργάτης του, Γιώργος Βόβορας που ειχε κοουτσάρει το τριφύλλι στην αρχή της σεζόν 2020-21. Μάλιστα υπάρχουν ήδη οι πρώτες σκέψεις για να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Υπάρχουν και άλλα ονόματα στη λίστα, όμως ο Βόβορας είναι στην κορυφή αυτής. Στόχος είναι η εξέλιξη των Ελλήνων παικτών και στο πρόσωπο του 45χρονου τεχνικού μπορεί το τριφύλλι να προχωρήσει σε αυτό το το νεο project

Ο Βόβορας έφυγε πέρυσι στη μέση της σεζόν από τον Παναθηναϊκό, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Ντεμπρετσένι της Ουγγαρίας, εκεί όπου μέτρησε 6 νίκες και 5 ήττες στον πάγκο της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα