Γιαννακόπουλος: «Σας έδωσα εν λευκώ τα κλειδιά και φτιάξατε συνονθύλευμα»

Γιαννακόπουλος: «Σας έδωσα εν λευκώ τα κλειδιά και φτιάξατε συνονθύλευμα»

Newsroom
Γιαννακόπουλος: «Σας έδωσα εν λευκώ τα κλειδιά και φτιάξατε συνονθύλευμα»

bet365

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε τις μεγάλες αλλαγές στον Παναθηναϊκό, κάνοντας λόγο για συνονθύλευμα που δημιουργήθηκε φέτος, φωτογραφίζοντας τους Διαμαντίδη και Αλβέρτη.

Αλλάζει εντελώς στο τοπίο στον Παναθηναϊκο, μια μέρα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τη Βasket League. Παρελθόν απότελούν οι Δημήτρης Πρίφτης, Δημήτρης Διαμαντίδης (GM), Νίκος Παππάς (τεχνικός διευθυντής) και ο μέχρι πρότινος πρόεδρος, Παναγιώτης Τριαντόπουλος που υπέβαλε την παραίτηση του στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και έγινε αποδεκτή. . Επιπλέον ο Αργύρης Πεδουλάκης γίνεται τεχνικός διευθυντής και στον Φραγκίσκο Αλβέρτη που αποχωρεί από τη διοικητική του θέση, έχει προταθεί να γίνει Γενικός Αρχηγός.

Τις μεγάλες αλλαγές στο... τριφύλλι σχολίασε ο ιδιοκτήτης, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Να έχεις δώσει εν λευκώ τα κλειδιά του αγωνιστικού σε αυτούς που αν γινόταν δημοψήφισμα "ποιος θες να τρέξει τον Παναθηναϊκό;" θα έπαιρναν το 101%. Κι αυτοί αντί να στήσουν ένα μπασκετικό project για το παρόν και το μέλλον, φτιάχνουν ένα συνονθύλευμα».

Αναλυτικά

«Να έχεις βγει ξεκάθαρα και να λες πωλείται η ΚΑΕ και να μην υπάρχει η παραμικρή πρόταση από Παναθηναϊκάρες και μη... Ούτε μισή. Μόνο κάτι fundάσματα.

Να έχεις δώσει εν λευκώ τα κλειδιά του αγωνιστικού σε αυτούς που αν γινόταν δημοψήφισμα "ποιος θες να τρέξει τον Παναθηναϊκό;" θα έπαιρναν το 101%. Κι αυτοί αντί να στήσουν ένα μπασκετικό project για το παρόν και το μέλλον, φτιάχνουν ένα συνονθύλευμα με... 8 ξένους, σε μια περίοδο που λόγω συνθηκών στόχος δεν είναι η Ευρώπη, αλλά να χτιστεί κάτι υγιές.

Να έχεις μια εικόνα που δεν συνάδει με το μέγεθος του Παναθηναϊκού και μήνες τώρα δεν υπάρχει καμία βελτίωση. Και να στηρίζεις εμμονικά τις επιλογές που ξεκάθαρα δεν σου έχουν βγει.

Να έχεις δώσει εν λευκώ τη διαχείριση των οικονομικών στον πιο στενό σου συνεργάτη με ξεκάθαρη εντολή έσοδα - έξοδα κι αυτός να σε αναγκάζει λόγω αστοχιών να βάλεις και 3 εκατ. σε μια σεζόν που διασύρεσαι εντός γηπέδου από ομάδες με υποπολλαπλάσια μπάτζετ στην Ευρώπης κι αγκομαχείς για να νικήσεις τις "μικρές" ομάδες στην Ελλάδα... Ναι λοιπόν για όποιον δεν το ξέρει η φετινή χρονιά μου έχει κοστίσει ήδη 3 εκατ. ευρώ!

Και μετά από αυτά αντί να αφήνεις τους αποκλειστικά υπεύθυνους να επωμιστούν τις συνέπειες μέχρι τέλους, να τις παίρνεις πάνω σου ελπίζοντας σε πιθανή αλλαγή εικόνας ενόψει τελικών, αλλά κυρίως για να χτιστεί σωστά η επόμενη χρονιά.

Και να τα ακούς και από πάνω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα