Ιωνικός: Στη μάχη για την παραμονή με τον Τσίκληρα στον πάγκο

Ιωνικός: Στη μάχη για την παραμονή με τον Τσίκληρα στον πάγκο

bet365

Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Κούρο Σεγκούρα στον Ιωνικό, Άγγελος Τσίκληρας θα κοουτσάρει τους Νικαιώτες στις τελευταίες αγωνιστικές της Basket League μετά από την αποχώρηση του Ισπανού για την ΑΕΚ.

Η περίπτωση του Γιώργου Λιμνιάτη ήλθε πρόσφατα στο προσκήνιο για την τεχνική ηγεσία του Ιωνικού έπειτα από τη συμφωνία του Κούρο Σεγκούρα με την ΑΕΚ ωστόσο οι Νικαιώτες θα κλείσουν τη σεζόν με τον Άγγελο Τσίκληρα στην άκρη του πάγκου.

Ο Ιωνικός παραμένει στην τελευταία θέση της κατάταξης στην Basket League με ρεκόρ 3-14 ενώ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από το Λαύριο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ιωνικός

«Η διοίκηση της ΚΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει ότι τα ηνία της ομάδας αναλαμβάνει ο Άγγελος Τσίκληρας. Συνεργάτες του θα είναι οι κύριοι Άκης Παπαδάκης και Γιάννος Τζάνης.

Η εμπιστοσύνη είναι δεδομένη, αφού υπάρχει προοπτική επέκτασης της συνεργασίας για το μέλλον.

Το τεχνικό τιμ, οι παίκτες, όσοι εργάζονται στην ΚΑΕ, ο κόσμος της ομάδας και η διοίκηση ενωμένοι θα συνεχίσουν για την επίτευξη του κοινού στόχου».

Ο Αγγέλος Τσίκληρας στις πρώτες του δηλώσεις είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ιωνικού για την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπο μου και δεσμεύομαι ότι μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά του σταφ θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να πετύχουμε τον στόχο μας».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα