Κέι Σι Ρίβερς: «Αξέχαστο το πρωτάθλημα μέσα στο ΣΕΦ»

Γιώργος Κούβαρης
Κέι Σι Ρίβερς: «Αξέχαστο το πρωτάθλημα μέσα στο ΣΕΦ»

bet365

Ο Κέι Σι Ρίβερς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ισραήλ, μίλησε μεταξύ άλλων και για την ελληνική του κάνοντας ειδική αναφορά στον 5ο τελικό του ΣΕΦ το 2017.

Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό την διετία 2016-2018 και μετά τη θητεία του σε Ρετζιάνα, Ερυθρό Αστέρα, Μπέτις, Ζάλγκιρις, Ζενίτ και Μπάγερν βρέθηκε φέτος στο πρωτάθλημα Ισραήλ φορώντας τη φανέλα της Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Μιλώντας στην «Walla» ο Κέι Σι Ρίβερς ρωτήθηκε για τα ντέρμπι που έχει λάβει μέρος και στάθηκε περισσότερο στις αναμετρήσεις Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα αξέχαστα ντέρμπι που έχω πάρει μέρος ήταν αυτά με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και πιο συγκεκριμένα το 5ο παιχνίδι των τελικών του 2017. Είχαμε παίξει στην έδρα τους και είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα. Θυμάμαι ότι ήθελε δύο λεπτά το παιχνίδι για να λήξει και ήταν ξεκάθαρο ότι θα ήμασταν εμείς οι νικητές. Αμέσως οι αντίπαλοι οπαδοί άναψαν φωτιά στο γήπεδο, γέμισε παντού καπνός και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα βγήκαν εκτός ελέγχου. Ήταν ένας πραγματικός πόλεμος» ήταν τα λόγια του 35χρονου γκαρντ/φόργουορντ.

Κάνοντας τη σύγκριση με το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα είπε ότι «ίσως τα συναισθήματα να ήταν διαφορετικά σε σχέση με τα παιχνίδια στην Αθήνα, αλλά ήταν ένα εξαιρετικό ντέρμπι ανάμεσα σε top class ομάδες» ενώ για το Ερυθρός Αστέρας-Παρτίζαν, ανέφερε: «Ένας ακόμη πόλεμος. Στην Ελλάδα είχα την ευκαιρία να παίξω πολλά ντέρμπι επειδή έμεινα δύο χρόνια, ενώ στο Βελιγράδι μόλι μισή σεζόν. Είναι ωραίο να παίζεις σε τέτοιες ατμόσφαιρες».

Όσο για τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία και το πώς επηρεάστηκαν οι ρωσικές ομάδες; «Οι παίκτες έμπλεξαν απότομα σε μια κατάσταση και δεν έχουν καμία σχέση με τον πόλεμο. Απλά προσπαθούν να δουλέψουν και να ζήσουν. Πιστεύω ότι θα μπορούσαν να βρεθούν άλλες λύσεις. Είναι σίγουρα μια δύσκολη κατάσταση και κανείς δεν γνωρίζει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα