ΕΣΑΚΕ: Οι ομάδες ενημερώθηκαν ότι δεν περιμένουν άλλα χρήματα

ΕΣΑΚΕ: Οι ομάδες ενημερώθηκαν ότι δεν περιμένουν άλλα χρήματα
Οι ΚΑΕ που απαρτίζουν την Basket League δέχτηκαν και επίσημα την... ψυχρολουσία ότι δεν αναμένουν άλλα χρήματα από τη φορολογία στο στοίχημα.

Οι ομάδες της Basket League ενημερώθηκαν από τον ΕΣΑΚΕ ότι δεν περιμένουν την είσπραξη άλλων χρημάτων από τη φορολογία στο στοίχημα.

Ήδη από το πρωί της Τρίτης η είδηση έχει «ταξιδέψει» και στα γραφεία των ποδοσφαιρικών ομάδων, με τις ΚΑΕ να μένουν στο 50% που έχουν εισπράξει στο ξεκίνημα της σεζόν.

Είναι γεγονός πως αρκετές ΚΑΕ προσδοκούσαν στην είσπραξη του δεύτερου πακέτου από το κράτος, ενώ είναι ένα θέμα που έχει συζητηθεί σε αρκετά Διοικητικά Συμβούλια του ΕΣΑΚΕ, χωρίς να βρεθεί λύση.

Κάπως έτσι, οι ομάδες της Basket League καλούνται να αναζητήσουν διαφορετικούς δρόμους για την κάλυψη των χρημάτων που θα έπρεπε να λάβουν.

Τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες, αφού το θέμα θα εξεταστεί εκ νέου στην επόμενη εκκαθάριση που θα γίνει τέλη Μαρτίου ή αρχές Απριλίου, οπότε και θα φανεί αν μπορεί να προκύψει κάποιο επιπλέον ποσό κυρίως για τις ανάγκες των ΚΑΕ.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα