Σεγούρα: «Γνωρίζαμε πως θα βγάλει αντίδραση ο Ολυμπιακός»

Newsroom
Σεγούρα: «Γνωρίζαμε πως θα βγάλει αντίδραση ο Ολυμπιακός»

bet365

Έπειτα από την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, ο προπονητής του Ιωνικού, Κούρο Σεγούρα, στάθηκε στην αντίδραση που περίμενε πως θα έβγαζε ο αντίπαλος, ενώ αναφέρθηκε και στον γιο του που παίζει στο εφηβικό των «ερυθρολεύκων».

Ο Ισπανός τεχνικός των Νικαιωτών δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ αμέσως μετά το ματς του Φαλήρου πως «ήρθαμε να παίξουμε όσο καλύτερα γινόταν, γνωρίζοντας ότι ήμασταν άτυχοι, επειδή ο Ολυμπιακός προερχόταν από την ήττα στη Φενέρμπαχτσε. Άρα θα έβγαζε αντίδραση, θα είχαν περισσότερο πάθος και ενέργεια στο παρκέ. Πλέον, κοιτάμε μπροστά».

«Τα επόμενα παιχνίδια θα είναι κρίσιμα για μας. Πρώτα παίζουμε με τη Λάρισα, ενώ δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ. Αυτά είναι τα πολύ σημαντικά παιχνίδια», πρόσθεσε αναφορικά με τα παιχνίδια που ακολουθούν για τον Ιωνικό στην Basket League.

Σχετικά με τον γιο του που αγωνίζεται στο εφηβικό τμήμα του Ολυμπιακού, είπε: «Παίζει και η κόρη μου μπάσκετ! Ήρθαμε στην Ελλάδα και είχαμε την ευκαιρία να παίξει ο γιος μου στον Ολυμπιακό. Μας φέρθηκαν πάρα πολύ καλά, μας άνοιξαν τις πόρτες του και είχαν πού καλή συμπεριφορά. Είναι πόιντ γκαρντ ο γιος μου».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα