Basket League: Επανεκκίνηση στις 15-16 Γενάρη με την 12η αγωνιστική

Αντώνης Καλκαβούρας
Basket League: Επανεκκίνηση στις 15-16 Γενάρη με την 12η αγωνιστική
Το πρωτάθλημα της Basket League ξεκινά ξανά το Σαββατοκύριακο 15-16 Γενάρη με την διεξαγωγή της 12ης αγωνιστικής.

Έγινε η διαδικτυακή συνάντηση του ΔΣ και είχαμε είδηση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Μόλις μία ομάδα εξέφρασε την επιφύλαξή της για την επανέναρξη της Basket League και έτσι θα έχουμε επανεκκίνηση με τη διεξαγωγή της 12ης αγωνιστικής που δεν έγινε το διήμερο 2-3 Γενάρη. Το πρωτάθλημα ξεκινά ξανά στις 15-16-17 Γενάρη από 'κει που σταμάτησε και οι αγωνιστικές θα γίνονται με την σειρά.

Άλλη μία εκκρεμότητα έχει να κάνει με το πότε θα οριστεί το ματς του Απόλλωνα Πάτρας με τον Παναθηναϊκό, γιατί δεν είναι ξεκάθαρο (ακόμη) αν θα γίνει το ματς των... πράσινων με τη Μακάμπι για τη Euroleague. Aν διεξαχθεί, τότε λογικά το Απόλλων-Παναθηναϊκός οδεύει για Δευτέρα 17 Γενάρη.

Στο Δ.Σ. της Έλληνικης Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης που έγινε στις 4 Γενάρη, είχε οριστικοποιηθεί η αναβολή των εθνικών πρωταθλημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

Η Basket League επιστρέφει στην δράση το προσεχές Σάββατο (15/1), Κυριακή (16/1) και Δευτέρα (17/1) με την 12η αγωνιστική της κανονικής περιόδου μετά την αναγκαία αναβολή των δύο προηγούμενων εβδομάδων.

Ο ΕΣΑΚΕ με δεδομένη την βελτίωση της επιδημιολογικής κατάστασης των αθλητών και μελών των ομάδων όπως διαπιστώθηκε από τα αποτελέσματα των τεστ αποφάσισε την επανέναρξη της Basket League.

Με την επιστροφή στην δράση θα τηρηθούν με μεγάλη αυστηρότητα και συνέπεια το Υγειονομικό Πρωτόκολλο και τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας για τους συμμετέχοντες στους αγώνες και τους θεατές.

Το πρόγραμμα της 12ης και της 13ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου θα ανακοινωθεί αύριο Τρίτη (11/1).

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα