Απόλλων Πατρών: Έρχεται ο Μήτρου-Λονγκ, φεύγουν Κόουλμαν και Γκρίφιν

Απόλλων Πατρών: Έρχεται ο Μήτρου-Λονγκ, φεύγουν Κόουλμαν και Γκρίφιν

Απόλλων Πατρών: Έρχεται ο Μήτρου-Λονγκ, φεύγουν Κόουλμαν και Γκρίφιν

bet365

Στον Απόλλωνα Πατρών αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ, την ώρα που οι Ορλάντο Κόουλμαν και Ντέιον Γκρίφιν αποχωρούν από τον σύλλογο της Πάτρας.

Η ομάδα του κόουτς Νίκου Βετούλα προχωρά στην απόκτηση του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος θα ενισχύσει τους Πατρινούς στην περιφέρεια, στο υπόλοιπο της σεζόν. Ο 25χρονος Ελληνοκαναδός combo guard μέτρησε στην περσινή Basket League 4.6 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ σε 13 εμφανίσεις, μέχρι τη στιγμή που τραυματίστηκε κι υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο, περί τα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου.

Είχε ξεκινήσει τη φετινή σεζόν στην Βουλγαρία με τα χρώματα της Λέφσκι Σόφιας, ενώ σε κολλεγιακό επίπεδο είχε αγωνιστεί σε Νεβάδα, Τέξας και Μάουντ Σεντ Μέρις.

Η ενίσχυση πάντως δεν θα σταματήσει εκεί για τον Απόλλωνα που επιδιώκει να παρουσιαστεί πλήρης μετά την διακοπή του πρωταθλήματος. Οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται κοντά στην πραγματοποίηση ακόμη μιας μεταγραφής ξένου παίκτη, ενώ παράλληλα είναι και σε αναζήτηση ψηλού.

Αποχωρούν οι Κόουλμαν και Γκρίφιν

Από την άλλη, αναμένονται κι αποχωρήσεις στις τάξεις του Απόλλωνα, μιας κι οι Ορλάντο Κόουλμαν και Ντέιον Γκρίφιν πρόκειται να αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα.

Ο 29χρονος φόργουορντ κατέγραψε 17.3 πόντους και 4.9 ριμπάουντ σε 9 εμφανίσεις αλλά φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση από σύλλογο της Γαλλίας, ενώ ο 26χρονος γκαρντ έπαιξε ελάχιστα στις 6 εμφανίσεις του, έχοντας 1.3 πόντους ανά 13 λεπτά δράσης.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα