ΑΕΚ: Χρωστούμενα 3,5 μηνών στους υπαλλήλους της

ΑΕΚ: Χρωστούμενα 3,5 μηνών στους υπαλλήλους της

ΑΕΚ: Χρωστούμενα 3,5 μηνών στους υπαλλήλους της

bet365

Τα οικονομικά προβλήματα της ΑΕΚ δεν αγγίζουν μόνο το εξωτερικό κομμάτι της ομάδας. Αλλά και το εσωτερικό, με τους υπαλλήλους της ομάδας να είναι... μέσα 3,5 μήνες! Αναζήτησαν εξηγήσεις από τον Μάκη Αγγελόπουλο.

Δεν είναι μόνο τα ban. Και οι διακανονισμοί. Η ΚΑΕ ΑΕΚ έχει και άλλα ζητήματα να επιλύσει. Εσωτερικής φύσεως. Οι υπάλληλοι της ΚΑΕ βρίσκονται «μέσα» 3,5 μήνες στις πληρωμές τους.

Και ο... δύσκολος Δεκέμβριος με την καταβολή του δώρου και του μισθού βρίσκεται ήδη στα μισά του.

Μία μερίδα αυτών επιχείρησε να έρθει σε επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Μάκη Αγγελόπουλο, προκειμένου να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της και να ζητήσει να βρεθεί λύση. Όλα αυτά πριν από το ταξίδι για τη Θεσσαλονίκη και το ματς με τον Ηρακλή.

Οι διαβεβαιώσεις που έλαβαν ότι το ζήτημά τους θα τεθεί επί τάπητος στο ματς με τη Φάλκο, δεν έγιναν πραγματικότητα, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να αποχωρεί από το γήπεδο αμέσως μετά τη λήξη.

Ο Παπαθεοδώρου και ο φάκελος

Πλέον, η τύχη των υπαλλήλων μπαίνει στην ίδια μοίρα με τους όλους τους άλλους που οφείλει η ΑΕΚ. Και ενώ ήδη ο άλλοτε προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει στείλει δικαστική διαταγή πληρωμής για ένα ποσό που αγγίζει τις 200.000 ευρώ. Κάτι που σημαίνει ότι μπλοκάρει τα έσοδα της ΑΕΚ μέχρι αυτό το ποσό.

Παράλληλα, σήμερα ανοίγει και ο φάκελος της ΑΕΚ από την επιτροπή αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ (όπως και των άλλων ομάδων της Basket League), προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν τηρηθεί όσα έχουν κατατεθεί το καλοκαίρι.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα