Ιωνικός: Ανακοίνωσε τον Ρεϊβόντε Ράις

Ευαγγελος Στελλάκης
Ιωνικός: Ανακοίνωσε τον Ρεϊβόντε Ράις

bet365

Τη συμφωνία με τον Ρεϊβόντε Ράις ανακοίνωσε επίσημα η ΚΑΕ Ιωνικός. Στη Νίκαια ως το φινάλε της περιόδου 2021-22 ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ που αρχικά είχε έρθει στην Ελλάδα για την ΑΕΚ.

Αν κι αρχικά είχε έρθει στη χώρα μας για λογαριασμό της ΑΕΚ, εν τέλει ο Ράις θα φορέσει τη φανέλα του Ιωνικού. Μάλιστα αναμένεται να ντεμπουτάρει με τους κυανόλευκους στο κυριακάτικο ματς κόντρα στο Περιστέρι για την 10η αγωνιστική της Basket League.

Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε για μερικές εβδομάδες προπονήσεις με την ΑΕΚ και βρισκόταν κανονικά στα παιχνίδια της (χωρίς δικαίωμα συμμετοχής, αλλά με τη φόρμα της ομάδας στο γήπεδο), όμως η συνεργασία του με την Ένωση δεν προχώρησε. Ο Ράις είχε δώσει προθεσμία στην ΑΕΚ ως τις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας για την επίλυση των ban και κατ' επέκταση την επισημοποίηση της μεταγραφής του, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη κι έτσι ο αθλητής αποφάσισε να προχωρήσει στην επόμενη του επιλογή του. Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ιωνικός:

«Η ΚΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την απόκτηση του Rayvonte Rice. Ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ (1.96μ.) είναι απόφοιτος του Illinois και πριν έρθει στην ομάδα μας αγωνιζόταν για την Kyoto Hannaryz. Rayvonte, σε καλοσωρίζουμε στην ομάδα μας».

@Photo credits: Ionikos Nikaia BC Facebook
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα