Απόλλων - ΠΑΟΚ: «Καυτοί» γηπεδούχοι με 12 τρίποντα στο ημίχρονο (vids)

Απόλλων - ΠΑΟΚ: «Καυτοί» γηπεδούχοι με 12 τρίποντα στο ημίχρονο (vids)

Ευαγγελος Στελλάκης
Απόλλων - ΠΑΟΚ: «Καυτοί» γηπεδούχοι με 12 τρίποντα στο ημίχρονο (vids)

bet365

Οι παίκτες του Νίκου Βετούλα βρήκαν στόχο 12 φορές πίσω από τα 6.75 μέτρα στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Ο Απόλλωνας πήγε στα αποδυτήρια με ένα ισχυρό προβάδισμα 16 πόντων (53-37) κόντρα στον ΠΑΟΚ, αποδίδοντας εξαιρετικά, ιδίως στον επιθετικό τομέα.

Οι Πατρινοί, μάλιστα, έκλεισαν το πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης έχοντας 12 εύστοχα τρίποντα σε 19 προσπάθειες, με το ποσοστό ευστοχίας τους να είναι 63%!

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης είχε 4/6 κι ο Ορλάντο Κόουλμαν 3/4 αντίστοιχα, κάνοντας μεγάλη ζημιά στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Από ένα τρίποντο πρόσθεσαν οι Γκρίφιν, Διαμαντάκος, Τόμας και φυσικά ο Τσιακμάς που πέτυχε ένα εντυπωσιακό buzzer beater στην 1η περίοδο.

Στον αντίποδα, ο ΠΑΟΚ είχε μόλις 1/7 τρίποντα (14%), απογοητεύοντας στις εκτελέσεις του από την περίμετρο. Ως εκ τούτου, οι Θεσσαλονικείς έχασαν την επαφή του με το σκορ.

Την ίδια στιγμή, οι παίκτες του Απόλλωνα είχαν 5/9 δίποντα και 7/9 βολές, λαμβάνοντας το 68% των συνολικών πόντων τους (36 από τους 53) από το τρίποντο!

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα