Σερέλης: «Ίσως υπάρξει κάτι για προσθήκη παίκτη, αλλά το ρόστερ που έχουμε είναι καλό»

Σερέλης: «Ίσως υπάρξει κάτι για προσθήκη παίκτη, αλλά το ρόστερ που έχουμε είναι καλό»

Newsroom
Σερέλης: «Ίσως υπάρξει κάτι για προσθήκη παίκτη, αλλά το ρόστερ που έχουμε είναι καλό»

bet365

Ο Χρήστος Σερέλης στάθηκε στο παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Λαυρίου, έπειτα από την ήττα με την ΑΕΚ, ενώ έστειλε και τις ευχές του στον Στέφαν Γέλοβατς.

Ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε τις διαδοχικές ήττες του Λαυρίου το τελευταίο διάστημα λέγοντας πως «έχουμε ένα χρόνο να βρεθούμε σε αντίστοιχη κατάσταση. Δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αυτή τη στιγμή προφανώς. Η διακοπή ελπίζω να μας κάνει καλό, να ηρεμήσουμε και να δουλέψουμε. Είναι πολύ δύσκολο το πρόγραμμα μετά την διακοπή, ξεκινάμε με τον Παναθηναϊκό και μετά με τον Προμηθέα εκτός. Αλλά σίγουρα βρισκόμαστε σε μια κατάτασταση όπου πρέπει να καθαρίσει το μυαλό μας και να δουλέψουμε πάρα πολύ στο γήπεδο για να παρουσιαστούμε καλύτεροι.

Για το ενδεχόμενο ενίσχυσης: «Αυτή τη στιγμή παίζουμε με πέντε ξένους κι όχι με έξι. Ίσως υπάρξει κάτι. Θα φέρουμε παίκτη μόνο αν μπορεί να μας βοηθήσει κι αν μπορεί να κάνει καλύτερη την ομάδα. Δεν είναι θέμα αλλαγών αλλά νομίζω ότι είμαστε σε μια κακή κατάσταση αυτή τη στιγμή, έχουμε αγχωθεί ίσως λίγο παραπάνω κι αυτό είναι το μεγαλύτερο μας πρόβλημα. Το ρόστερ που έχουμε είναι αρκετά μεγάλο, έχουμε παιδιά που είναι και νέα, καλοί παίκτες, Έλληνες και ξένοι. Η ομάδα δεν αποδίδει έτσι όπως θέλουμε στο γήπεδο. Δεν υπάρχει μαγικό ραβδί, η δουλειά είναι το πιο σημαντικό απ' όλα».

Για τον Γέλοβατς: «Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι η υγεία ένος ανθρώπους, πολύ νέου. Περνάει τώρα μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση. Εύχομαι το καλύτερο γι' αυτόν και την οικογένεια του».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE NEWS FEED