Ιωνικός Νικαίας: Παραιτήθηκε η πρόεδρος Χριστίνα Σκέντζιου

Newsroom
Ιωνικός Νικαίας: Παραιτήθηκε η πρόεδρος Χριστίνα Σκέντζιου

bet365

Η Χριστίνα Σκέντζιου παραιτήθηκε από τη θέση της προέδρου του Ιωνικού Νικαίας, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Gazzetta.

Στις 15 Νοεμβρίου το Gazzetta αποκάλυψε την ειλημμένη απόφαση της προέδρου του Ιωνικού, Χριστίνας Σκέντζιου να παραιτηθεί από τον θώκο της ομάδας από τη Νίκαια. Όπερ και εγένετο!

Με χαρακτηριστική δήλωση υπέβαλλε την παραίτησή της από τη θέση της προέδρου, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με οδύνη σας δηλώνω ότι δεν δύναμαι πλέον να επιτελώ προσηκόντως τις υπηρεσίες που εξ ορισμού ανατέθηκαν στο πρόσωπό μου από τον κ. Ευάγγελο Τσάπα, μέσα από την άκρως τιμητική θέση της προέδρου και διευθύνουσας συμβούλου του διοικητικού συμβουλίου της ιστορικής αυτής ομάδας. Ως εκ τούτου σας υποβάλλω την αμετάκλητη παραίτησή μου και παρακαλείσθε για τις δέουσες ενέργειες».

Υπενθυμίζουμε ότι ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Βαγγέλης Τσάπας, είχε έρθει σε επικοινωνία με το Gazzetta προκειμένου να προαναγγείλει την επιστροφή του στα μπασκετικά δρώμενα, καθώς εξακολουθεί να παραμένει εκτός λόγω προσωπικού προβλήματος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα